ArcGIS 10.3: The Next Generation of GIS Is Here

Asteptarea a luat sfarsit

Suntem incantati sa va anuntam ca ArcGIS 10.3 este disponibil acum. ArcGIS 10.3 este o versiune importanta care va va ajuta sa descoperiti, sa realizati, sa utilizati si sa partajati harti folosind orice echipament, oriunde si oricand. ArcGIS 10.3 include noi aplicatii si imbunatatiri ce vor spori eficienta dumneavoastra si vor extinde impactul muncii pe care o depuneti in cadrul organizatiei. Acestea sunt cateva dintre cele mai importante imbunatatiri:

ArcGIS Pro - Cea mai nou aplicatie ArcGIS for Desktop

ArcGIS Pro reinventeaza GIS-ul la nivel de desktop. Aceasta noua aplicatie care ruleaza nativ pe 64 de biti va permite sa afisati si sa prelucrati date mai repede ca oricand. Cu ArcGIS Pro aveti posibilitatea de explorare a datelor in mod 2D si 3D, puteti lucra cu layout-uri multiple, puteti publica hartile si analizele efectuate in mod 2D sau 3D direct in ArcGIS Online sau in Portal for ArcGIS. ArcGIS Pro se afla momentan in faza de pre-release si va fi disponibil pentru dumneavoastra ca parte a licentei ArcGIS 10.3. Versiunea finala va fi disponibila in Ianuarie 2015.

Mai multe instrumente in ArcMap

Odata cu versiunea 10.3 aplicatia ArcMap este mai puternica ca niciodata incluzand multiple imbunatatiri, precum si noi instrumente pentru analiza si pentru automatizarea proceselor, capabilitati de cartografie si instrumente pentru o adminstrare mai eficienta a datelor companiei. Orice versiune ArcMap poate rula in paralel cu noua aplicatie ArcGIS Pro.

Distribuiti munca dumneavoastra cu alte persoane folosind Web GIS

Ca si utilizator ArcGIS for Desktop dispuneti deja de un cont ArcGIS Online care va permite sa partajati munca dumneavoastra prin intermediul unei suite de aplicatii gata-de-utilizat. Acum, odata cu versiunea 10.3 puteti beneficia de aceasi functionalitate Web GIS utilizand propria infrastructura. Cum? La versiunea 10.3 o licenta ArcGIS for Server Standard sau Advanced va ofera acces la platforma Portal for ArcGIS. Portal for ArcGIS este o platforma de partajare a continutului geospatial utilizand sabloane de aplicatii Web GIS, de administrare a utilizatorilor, grupurilor si rolurilor pe care acestia le detin in cadrul portalului.

Faceti un tur al noilor functionalitati disponibile in ArcGIS 10.3 accesand urmatorul link: http://www.esri.ro/whatsnew