Fortele militare de success din istorie au realizat importanta geografiei si efectele acesteia pe campul de lupta. Fie ca il numim IPB, IPE, IPOE sau oricum altfel, scopul este acelasi : campul de lupta trebuie inteles pentru a-l folosi in avantajul tau.
De la culegerea de informatii, recunoastere, supraveghere, exercitiile de simulare ale unei actiuni, deteminarea posibilelor tinte teroriste pana la comanda unei misiuni, GIS-ul ofera factorilor de decizie solutiile necesare.
ArcGIS pentru aplicatii militare si culegere de informatii, asigura cunostiinte geospatiale actuale, combatantilor, analistiilor si factorilor de decizie. Astfel, unitatea dumneavoastra va detine superioritate informationala in planificarea misiunilor, in monitorizarea operatiunilor si in efectuarea de analize.

“Nothing should be neglected in acquiring a knowledge of the geography and military statistics of their states, so as to know their material and moral capacity for attack and defense as well as the strategic advantages of the two parties.”

  Lt. Gen Antoine-Henri, Baron de Jomini (Precis de l’Art de la Guerre, 1838)

Beneficii


Colectare si fuziune

Utilizati aplicatii pentru a colecta date din teren, folositi solutii mobile pentru a ajuta trupele sa se deplaseze in teren, sa raporteze, transmita si sa primeasca informatii situationale. Fuziunea datelor de la diferiti senzori iti ofera o imagine cat mai clara a terenului si a posibilelor obstacole.

Planificare, analiza si management

Transformati datele brute in informatii spatiale si temporale ce permit analize geospatiale si ofera suport diferitelor misiuni militare. Managementul datelor le ofera militarilor acces rapid si operativ.

→ [video]

Instruire, operare si directionare

Hartile si aplicatiile geospatiale faciliteaza pregatirea militarilor in conditii reale si ofera sprijin tactic si operational factorilor de decizie.

Solutii


ArcGIS for Desktop

Platforma ArcGIS dispune de o serie de functionalitati ce le ofera militarilor solutii pentru colectarea, procesarea, expolatarea si distribuirea informatiilor, necesare diferitelor activitati si misiuni.


ArcGIS for Military

Crearea hartilor si a diferitelor aplicatii pentru vizualizarea si analiza campului de lupta atat pentru misiuni terestre, maritime cat si pentru situatii de urgenta. Rapoartele si rezultatele operatiunilor de culegere de informatii pot fi usor combinate pentru determinarea amenintarilor si raspunsul la situatii de criza.


ArcGIS for Intelligence

Colectarea, analiza si diseminarea informatiilor in cel mai scurt timp poate reprezenta exact diferenta dintre succesul sau nu al unei misiuni. Cu ArcGIS for Intelligence, puteti gestiona sursele de informatii si folosi template-uri pentru fuziunea rapoartelor si a altor alemente de Multi-INT in scopul detectarii diferitelor amenintari si mentinerii situatiei sub control.

Demo-uri interactive


Analiza si Fuziune
Vizualizati demo

Diseminare informatii
Vizualizati demo

Produse Briefing
Vizualizati demo

Doresc sa aflu mai multe informatii.

Contact →