Esri Romania intelege rolul extrem de important in formarea militarilor, comandantilor, analistilor si factorilor de decizie din sistemele de Aparare si serviciile de informatii si raspunde la nevoia acestora de a detine superioritate informationala in planificarea misiunilor, in monitorizarea operatiunilor si in efectuarea de analize prin solutii dedicate si cursuri specializate.

“Education is learning what you didn’t even know you didn’t know.”

 Daniel J. Boarstin

Instruire cu Instructor


Software-ele si serviciile Esri pot solutiona multe din aspectele legate de operatiunile dumneavoastra, aspecte precum:

  • Colectarea informatiilor din campul de lupta cu dispozitive mobile;
  • Care este dispunerea in teren a fortelor inamicului?
  • Coordonarea culegerii de informatii si analiza acestora;
  • Colaborarea stransa cu diversi comandanti de unitati, pentru a planifica si executa planul de lupta;
  • Partajarea de informatii cu alte unitati. Cum pot diferitele nivele de comanda, de la ofiterii din comandamente la militarii din campul de actiune, sa actioneze folosind aceeasi harta si acelasi plan de actiune?


Raspunsurile la aceste situatii vi le puteti forma prin participarea la cursurile oferite de Esri Romania.

Geospatial Concepts for Intelligence Operations

  • In acest modul de curs veti invata conceptele geospatiale fundamentale care se aplica datelor, hartilor si analizelor utilizate pentru producerea informatiilor, planificare si operatiuni. Veti utiliza platforma ArcGIS pentru a explora tehnicile de vizualizare, creare si analiza geospatiala a datelor folosite in culegerea de informatii.

Doresc sa ma inregistrez la curs Contact →

Using ArcGIS for Geospatial Intelligence

  • Acest curs va prezinta concepte geospatiale fundamentale si fluxuri de lucru recomandate ce ofera suport in culegerea de informatii exacte si in timp util. Veti folosi scenarii relevante si probleme operationale pentru a invata cum sa organizati, analizati si vizualizati datele geospatiale si cum sa partajati rezultatele prin produse specifice unei misiuni.

Doresc sa ma inregistrez la curs Contact →