Resurse pentru cartografierea online

Oferim resurse gratuite de instruire pentru a incepe si pentru a aprofunda cartografierea online. Materialele de instruire, sunt create pe baza standardelor din educatie, si cuprind o gama variata de subiecte de interes, avand scopul de a imbunatati procesul de invatare a elevilor. Aceste materiale nu necesita instalari sau log-in si pot fi accesate pe orice computer, laptop sau tableta.

GeoInquiries

GeoInquiries™ sunt activitati de instruire cu durata de 15 minute, pe parcursul carora se folosesc harti online, deja configurate, utile pentru predarea orientata spre un anumit subiect. Aceste resurse gratuite vizeaza domenii ca: geografie, geografia umana, literatura, stiinta pamantului, matematica, istorie si istoria intregii lumi.

Explorati GeoInquiries

Cartografierea lumii noastre

Colectia Mapping Our World este un set curativ de ore intregi de cursuri necesare predarii geografiei mondiale in gimnaziu si liceu utilizand cartografiere online. Sunt disponibile materiale didactice suplimentare atat pentru profesori cat si pentru elevi. 

Vedeti colectia

Gandeste spatial cu ajutorul GIS-ului

Aceasta colectie contine lectii de lunga durata pentru predarea geografiei mondiale elementare, cu ajutorul cartografierii online.

Vizualizati lectiile

The ArcGIS Book

Explorati ideile marete ale cartografiei prin intermediul unei publicatii interactive. Aflata la cea de-a doua editie, cartea ArcGIS este ghidul dumneavoastra de utilizare a GIS-ului, pentru luarea unor decizii mai bune.

Vedeti cartea 

Ghid pentru ArcGIS Book

Acest ghid completeaza cartea ArcGIS, editia intai, cu instructiuni practice pentru instructori.

Comandati cartea

Learn ArcGIS

Acest site cu rol de instruire gazduieste lectii bazate pe scenarii, care ofera acces gratuit in ArcGIS Online, versiuni de evaluare gratuita ale lui ArcGIS Pro si alte aplicatii ArcGIS.

Incepeti sa invatati