Licente educationale

Esri ofera termeni speciali de acordare a licentelor si de stabilire a preturilor, pentru institutiile si persoanelor fizice calificate, cu scopul de a fi utilizate in procesul de invatare, cercetare stiintifica si in administrarea acestor institutii. ArcGIS for Schools Bundle este gratuit pentru scolile primare si licee. Informatii despre preturi pentru alte licente educationale pot fi solicitate la adresa de e-mail edu@esri.ro.

Scoli si Licee

Pachetul ArcGIS for Schools

Pachetul ArcGIS for Schools ofera scolilor primare si liceelor posibilitatea de a lucra cu aplicatii web si mobile gata de utilizat, ArcGIS Desktop Advanced si extensiile Esri cele mai populare, gratuit, pentru utilizarea lor in procesul de predare. Este inclus suportul tehnic si accesul nelimitat la resursele e-learning. Pachetul este disponibil in cantitati de 50 sau 500 pentru scolile individuale sau cantitati mai mari pentru judete, regiuni sau la nivel de tara.

See the details

ArcGIS for Student Use License

Licenta ArcGIS for Student Use ofera un cont ArcGIS Online de organizatie cu aplicatii web si mobile gata de utilizat, impreuna cu ArcGIS Desktop Advanced si extensiile sale cele mai populare. Deasemenea, este inclus accesul nelimitat la resursele e-learning, pentru a sprijini invatarea individuala.

Alaturati-va generatiei GIS

Universitati

Licenta pentru institutiile de invatamant

Licenta pentru institutii de invatamant ofera acces la platforma ArcGIS tuturor cadrelor didactice, personalului didactic si studentilor, pentru invatare, cercetare si administrare. Suportul tehnic, accesul la conferinta utilizatorilor Esri Romania si accesul nelimitat la resursele e-learning sunt de asemenea incluse. Optiunile sunt disponibile pentru institutiile de invatamant universitar.

Solicitati mai multe informatii

Licenta ArcGIS for Student Use

ALicenta ArcGIS for Student Use ofera un cont ArcGIS Online de organizatie cu aplicatii web si mobile gata de utilizat, impreuna cu ArcGIS Desktop Advanced si extensiile sale cele mai populare. Deasemenea, este inclus accesul nelimitat la resursele e-learning, pentru a sprijini invatarea individuala.

Alaturati-va generatiei GIS

Invatare de-a lungul vietii

Licenta ArcGIS for Personal Use

Nu trebuie sa fiti student pentru a avea acces la contul ArcGIS Online de organizatie care contine atat aplicatii web si mobile gata de utilizat, precum si ArcGIS Desktop Advanced si extensiile sale cele mai populare. Bucurati-va de acces nelimitat la resursele e-learning de invatare ca sa faceti harti mai frumoase, si pentru a va dezvolta personal si profesional.

Cititi mai multe

Learn.ArcGIS.com

Learn.ArcGIS.com ofera acces gratuit la licentele de testare, pe termen limitat, pentru ArcGIS Online, aplicatiile Esri web si mobile si ArcGIS Pro. Accesati lectii ArcGIS destinate cursantilor de toate varstele.

Cititi mai multe