Avantajele retelei de utilitati

Timp de decenii, retelele electrice s-au bazat pe tehnologia ArcGIS. Monitorizeaza reteaua si intreruperile de energie electrica, ofera suport clientilor si faciliteaza operatiunile in teren pentru a putea interveni in timp util in cazul unei avarii. Acum, folosind solutia cloud GIS, este mai usor sa planifici o evidenta a lucrarilor de retea din teren ce se bazeaza pe locatie. Astfel mai multe departamente ale organizatiei tale pot realiza un management avantajos al retelei.

Beneficii

Vizualizare

Vizualizeaza datele spatial pentru a descoperi noi modele si tendinte, si de asemenea monitorizeaza evenimentele in timp real.

Avantaj

Analize spatiale bazate pe locatie. Utilizeaza datele pentru un flux de lucru eficient.

Analiza

Analiza spatiala raspunde la intrebari complexe. Gaseste cea mai buna locatie, vizualizeaza modele, gestioneaza riscurile si costurile si obtine cele mai bune rezultate.

Solutii

ArcGIS for Electric Utilities

ArcGIS for Electric te ajuta sa obtii informatii noi bazate pe datele tale. Realizeaza proiecte pentru orice dispozitiv mobil si atribuie sarcini de lucru echipelor din teren, pentru a monitoriza astfel fluxurile de lucru in timp real.Aceste sabloane te ajuta sa realizezi o buna gestionare a avariilor din teren si astfel vei avea clienti multumiti. Nu a fost niciodata mai usor sa geocodezi reteaua de utilitati.

Aflati mai multe despre ArcGIS for Electric Utilities

ArcGIS GeoEvent Extension for Server

Big data? Oportunitate mare. GeoEvent Extension construieste harti in timp real- indiferent de cat de multe date vrei sa utilizezi. Pune cele mai recente informatii pe dispozitivele mobile, urmareste schimbarile de mediu si pastreaza managerii informati pentru a lua cele mai bune decizii. Comprima informatiile de care ai nevoie cand ai tu nevoie (ceea ce vrei sa stii, cand vrei sa stii).

Aflati mai multe despre ArcGIS GeoEvent Extension for Server

ArcGIS Online

Informatia despre locatie poate ajuta orice utilizator din organizatia ta, indiferent de pregatirea lor tehnica. Administrare usoara a sarcinilor de lucru prin intermediul hartilor si aplicatiilor interactive folosind ArcGIS Online.

Aflati mai multe despre ArcGIS Online