Tehnologii GIS pentru Gas

Avantajele retei tale

Reteaua de gaz este ultimul pas in furnizarea gazului natural catre consumatori. Milioane de kilometrii de conducte din intreaga lume fac posibil acest lucru, reteaua bazandu-se pe informatii actualizate, pe o buna gestionare si operatiuni sigure si eficiente in teren. Tehnologia GIS permite companiilor de utilitati prin instrumentele sale sa realizeze, sa partajeze si sa editeze dinamic hartile. Astfel, tu poti aduce reteaua din teren pe calculatorul tau.

Beneficii

Vizualizare

Vizualizeaza datele. Monitorizeaza evenimentele mari sau operatiunile zilnice cu ajutorul tabloului de comanda de pe calculator sau tableta.

Raspuns

Instrumentele de analiza si modelare spatiala va permit sa gasiti raspunsuri simple la intrebari complexe.

Actualizare

Culegerea datelor din teren cu ajutorul dispozitivelor mobile. Colecteaza informatii necesare, pentru a intocmi rapoarte si a urmari activitatea echipelor din teren.

Solutii

ArcGIS for Gas

ArcGIS for Gas Utilities este o solutie pre-configurata, ce face parte din platforma ArcGIS, si ajuta companiile de utilitati sa implementeze solutia usor si rapid in industria sau afacerea lor.

Aflati mai multe despre ArcGIS for Gas

ArcGIS for Desktop

ArcGIS for Desktop ajuta la o buna gestionare a datelor, la realizarea analizelor avansate, si la automatizarea fluxului de lucru. Afisarea rezultatelor se face prin intermediul hartilor de inalta calitate usor de interpretat de catre orice utilizator. Poti, de asemenea, publica rezultatele utilizand ArcGIS Online si ArcGIS for Server.

Descopertiti ArcGIS for Desktop

ArcGIS Online

Oricine poate realiza o harta. Utilizand ArcGIS Online, toti utilizatorii din organizatia ta pot crea, administra, stoca, si partaja harti si aplicatii prin intermediul serviciilor cloud Esri. Cu un continut gata de utilizare, aplicatiile, si sabloanele, cresc productivitatea echipei tale din prima zi de utilizare. Poti accesa oricand hartile de pe calculator, telefoane inteligente sau tablete.

Conectati-va la ArcGIS Online