O solutie completa pentru implementari INSPIRE

O solutie completa pentru implementari INSPIRE

Preintampinand cerintele Directivei INSPIRE transpusa in Romania prin OG nr. 4/2010 privind instituirea Infrastructurii Nationale pentru Informatii Spatiale, Esri Romania a dezvolat ArcGIS INSPIRE Solution Pack, o solutie completa ce inglobeaza toate componentele software necesare, dar si practici de lucru si pachete standard de instrumente si servicii profesionale ce reduc semnificativ complexitatea implementarii INSPIRE. Solutia adreseaza prin pachete preconfigurate si validate in implementari similare, fiecare etapa de lucru (armonizare date, servicii de retea, configurare arhitectura enterprise), fiind scalabila pe nevoile autoritatilor responsabile si participante la implementarea INSPIRE in Romania.

"Intelegem importanta informatiei geospatiale corecte si de actualitate pentru o economie moderna. Mai mult, trebuie sa ne aliniem la politicile UE, in special pentru implementarea proiectelor transfrontaliere"

Arthur Ursu, Director General ANCPI

Proiecte

Geoportalul INSPIRE al Romaniei reprezinta nucleul Infrastructurii Nationale de Date Spatiale

Colaborarea dintre ANCPI si Esri Romania, atrage dupa sine o serie de beneficii strategice. Solutia ArcGIS pentru INSPIRE, a facilitat implementarea INSPIRE in Romania din punct de vedere tehnic, ceea ce ofera beneficii majore atat pentru pentru societate prin crearea de noi servicii pentru administratia publica, cetateni si mediul de afaceri cat si pentru ceea ce inseamna dinamica pietei geospatiale din Romania.
Aflati mai multe

Componenta a Ministerului Apararii Nationale, Geoportalul DTM reprezinta cel de-al doilea nod INSPIRE din Romania

Geoportalul DTM permite cautarea, descoperirea, vizualizarea si descarcarea datelor geospatiale furnizate de DTM si Ministerul Apararii Nationale, in conformitate cu normele Directivei INSPIRE aferente categoriilor de date publicate: imagini ortorectificate, harti raster georeferentiate, date vectoriale, modele numerice ale terenului. Implementarea are la baza solutia completa ArcGIS pentru INSPIRE.
Aflati mai multe

Evenimente

Workshop INSPIRE

Participati la workshop-ul dedicat INSPIRE si fiti la curent cu toate informatiile din acest domeniu.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.


Contact