O buna pregatire inseamna un rezultat bun

Prin realizarea unor sisteme inteligente de apa, puteti administa, optimiza si extinde performantele retelei de distributie. Alegeti sa fiti pro-activi. Aplicatiile cu component spatiala si tablouri de comanda (dashboard) va ajuta in luarea unor decizii rapide. Rezolvati rapid avariile din retea.
Partajati cu utilizatorii informatii privind lucrarile de constructie si mentenanta retele de apa si tineti cont de parerile lor. Permite clientilor sa raporteze avarile din retea folosind echipamente mobile, iar echipele din teren pot, de asemenea, folosi echipamente mobile pentru gestionarea avariilor. Puteti genera cu usurinta rapoarte de conformitate si puteti automatiza controlul calitatii. Si acesta este doar varful icebergului ArcGIS. Sunteti pregatiti sa vedeti ce se afla sub apa?

Beneficii

Livrati

Un public informat cere sisteme de utilitati inteligente. Permiteti clientii sa se implice prin intermediul sistemelor online de raportare avarii si transmitere sugestii.

Protejati

Construirea unei baze de date care permite luarea celor mai bune decizii. GIS simplifica inspectia,intretinerea si repararea.

Incredere

Managementul sistemelor inseamna o abordare consecventa, cantitativa. Sincronizarea datelor de la birou in teren va permite sa aveti acces la informatii de incredere oriunde.

Solutii

ArcGIS for Water Utilities

Imbunatatiti operatiunile folosind puterea locatiei. ArcGIS for Water Utilities va ajuta sa intretineti si sa editati rapid si cu putine erori datele privind reteaua de distributie.
Imbunatatirea planurilor de infrastructura prin vizualizarea informatiilor pe harta in straturi tematice, usor de interpretat. Sporiti eficienta in teren prin utilizarea de aplicatii preconfigurate pe dispozitivele mobile ale echipajelor dumneavoastra.

Aflati mai multe despre ArcGIS for Water Utilities

ArcGIS for Desktop

Hartile indica mai mult decat o simpla locatie. Identificati zonele cu probleme din infrastructura pentru a prioritiza eficient proiectele de investitii ce urmeaza a asigura o retea de distributie de durabila. Conform cu reglementarile existente prin capabilitatile de raportare automata. Utilizati instrumentele de revizuire pentru a asigura integritatea datelor. Oferiti echipelor dumneavoastra fluxuri de lucru simple pentru a optimiza operatiunile.

Descopertiti ArcGIS for Desktop

GeoEvent Extension for ArcGIS

Urmatoarea bresa in retea ar putea fi astazi. Cum ar fi daca telefonul v-ar putea avertiza? Companiile de utilitati beneficieaza deja de avantajele oferite de constientizarea evenimentelor cu extensia GeoEvent for ArcGIS. Extensia GeoEvent for ArcGIS interpreteaza fluxul de date in timp real, cum ar fi AMI si AMR. Astfel puteti detecta si izola bresele aparute in retea dirijand echipele de interventii direct la zona cu probleme.

Aflati mai multe despre GeoEvent Extension for ArcGIS