Buget mic? Noi avem solutia.

Gestionarea apelor pluviale cu un buget mic te face sa iti doresti 10 perechi de ochi. Lasati tehnologia Esri sa fie ochii vostri. ArcGIS colecteaza, integreaza, si analizeaza toate datele dumneavoastra din surse interne sau externe. Hartile va ajuta sa faceti alegeri strategice, justificate utilizand atat mediul desktp cat si echipamentele mobile. Implementati proiecte de investitii acolo unde reteaua are cea mai mare nevoie de imbunatatiri. Companiile de utilitati care se ocupa de ape pluviale au salvat resurse utilizand ArcGIS Sunteti pregatiti sa utilizati Esri?

Beneficii

Intretineti

Colectati, editati si folositi date in timp real de la echipamentele mobile cu aplicatii pre-configurate pentru verificarea si intretinerea retelelor de apa.

Buget

Identificati zonele de risc in care inundatiile si deversarile fac cele mai mari probleme. Prioritizarea planurilor de imbunatatire a capitalului pot fi sustinute prin intermediul hartilor.

Raportare

Pastrati si imbunatati integritatea datelor prin controale integrate. Automatizati rapoartele de conformitate. Credeti in calitatea activelor critice.

Solutii

ArcGIS for Water Utilities

Cunoasterea pozitiei geografice a sistemului de apa pluviala ajuta la analiza si imbunatatirea retelei in mediile urbane si naturale. Gestionati activelor prin inspectii optimizate in teren si respectati reglemetarile in vigoare prin date integre si rapoarte automate. Calculati servici impermeabile si gestionati scurgerile in timp o gestionare a inundatiilor mai buna.

Aflati mai multe despre ArcGIS for Water Utilities

ArcGIS for Desktop

Hartile fac mai mult decat sa indice o locatie. Descoperiti tendintele de rupere a infrastructurii prin analiza locatiei. Prioritizati proiectele de investitii pentru a utiliza cat mai eficient bugetul dumneavoastra. Construiti o retea de ape pluviale durabila prin integrarea datelor culese de pe teren cu cele de la birou. Apoi generati rapoarte cu o varietate de harti care prezinta infrastructura.

Descopertiti ArcGIS for Desktop

ArcGIS Online

Utilizati hartile interactive si informative pe orice tip de dispozitiv. Personalizati aplicatiile interne si tablourile de ocmanda pentru a arata evolutia sistemului in timp real. Optimizati munca echipelor din teren prin utilizarea de aplicatii pre-configurate pentru colectare si editare datelor in timp real. Realizati aplicatii web pentru transmiterea avertismentelor de inundatii catre public. Controlati accesul utilizand fire-walls si servere securizate.

Conectati-va la ArcGIS Online