Tehnologia care te trateaza bine

Stii cum sa gestionati o resursa regenerabila. Acum puteti realiza structuri de date durabile la fel ca apele reziduale pe care le tratati. Identificati punctele cheie care sunt predispuse la infundare si imbunatatiti planificarea programul de intretinere. Echipele din teren pot edita in timp real datele in teren folosind echipamente mobile.
Optimizati recuperarea prin controlul calitatii datelor si reducerea erorilor. Studiati modelele geografice in cazul scurgerilor si infiltrarii apelor subterane. Partajati rezultatele in cadrul organizatiei dumneavoastra utilizand tablouri de comanda si aplicatii. Intreaga retea devine mai accesibila utilizand GIS.

Beneficii

Monitorizati

Supravegheati operatiunilor in timp real. Reglati procesele si comunicatii cu clientii oricand este necesar. O buna monitorizare inseamna o buna gestionare.

Raspundeti

Evenimentele incontrolabile produc concesinte nedorite. Directionati comenzile de lucru eficient catre echipele din teren in functie de pozitionarea lor. Imbunatatiti timpul de raspuns.

Raportati

Intocmiti rapoarte de complianta mult mai usor folosind instrumentele de raportare automata. Profitati de mai mult de 40 de controale de date preconfigurate.

Solutii

ArcGIS for Water Utilities

Construiti baza dumneavoastra de date, astfel incat sa puteti accesa datele atunci cand aveti nevoie. Integrati reteaua de conducte, facilitati, camine, hidranti, si echipajele din teren intr-o singura baza de date. Interogati baza de date pentru a transforma datele in informatii pe o harta. Puteti partaja hartile in cadrul organizatiei dumneavoastra sau cu clientii.

Aflati mai multe despre ArcGIS for Water Utilities

ArcGIS for Desktop

Profitati din plin de proiectele de investitii cu harti care vizualizeaza tendintele din infrastuctura dumneavoastra. Ce conducte se sparg cel mai des? Unde se formeaza doline? Ce guri de vizitare au nevoie de inspectie? Utilizati controalele de date predefinite pentru a asigura integritatea si pentru a oferi echipelor din teren instrumente simple pentru colectarea, editatea si actualizarea datelor din teren.

Descopertiti ArcGIS for Desktop

ArcGIS Online

ArcGIS Online ofera intregii organizatii puterea hartilor. Personalizati aplicatiile interne pentru a monitorizara reteaua de ape uzate. Utilizati in teren aplicatii care nu necesita cunostinte de programare pentru inspectia hidrantilor, inspectia gurilor de vizitare, colectare informatii din teren si multe altele. Generati harti si rapoarte pentru organizatia dumneavoastra. Controlati cine ce acceseaza.

Conectati-va la ArcGIS Online