Cartografiati
fara limite

Actualizarea din noiembrie a ArcGIS Online include imbunatatiri majore in administrarea organizatiei, continut, aplicatii si bineinteles cartografiere.

Cartografiere inteligenta

Noile stiluri sa ajuta sa creati harti mai atractive, mai intuitive —cu capabilitati de realizare de calcule. Citit mai multe

Color & Size

Culori & Dimensiuni

Cartografiati relatia dintre doua valori numerice, cum ar fi raportul saraciei si numarul de gospodarii monoparentale.

Unique Symbols & Size

Simboluri unice & Dimensiuni

Cartografiati si simbolizati atribute numerice, dar utilizati o culoare unica pentru fiecare valoare gasita intr-un alt camp.

Compare A to B

Comparati A cu B

Cartografiati raportul dintre doua valori numerice si afisati relatia ca procent sau ca ratie.

Layer-e Vector Tile

Experimentati o cartografiere mult mai dinamica, interactiva cu versiunea beta a basemap-urilor Esri vectoriale, disponibile ca layer-e de tip vector tile in viewer-ul de harta. Cititi mai multe

Administrare

La Esri lucram intotdeauna pentru a mentine ArcGIS intr-un mediu securizat si pentru a face din experienta lui de utilizare, o experienta fericita.
Cititi mai multe

 • Un control mai mare

  O noua optiune de alocare de credite va permite sa atributi un anumit numar de credite membrilor din organizatie. Si, de acum, puteti sa atributi mai multe roluri de-odata..

 • Securitate imbunatatita

  ArcGIS Online suporta acum encrypted Security Assertion Markup Language 2.0.

 • Rapoarte de situatie

  O noua serie de raporte se focalizeaza pe utilizarea aplicatiilor si include atat agregari precum si detalii drill-down.

Aplicatii pentru Toata lumea

Atat de multe lucruri interesante se intampla cu aplicatiile ArcGIS acum. Devin din ce in ce mai utile, interoperabile …si mult mai distractive! Cititi mai multe

 • Survey123 for ArcGIS (Beta)

  Descoperiti o moua aplicatie! Creati si analizati chetionare cu aceasta solutie simpla, intuitiva, bazata pe realizarea unui formular de colectare de date.

 • New Widgets

  In Web AppBuilder for ArcGIS, noile widget-uri va permit sa editati atribute multiple si sa gestionati mult mai usor feedback-ul utilizatorilor.

 • Open Data

  ArcGIS Open Data pune acum mai mult accent pe sectiuni cheie de metadate bazate pe standarde.

 • Localization

  Navigator for ArcGIS, Esri Maps for SharePoint si Operations Dashboard for ArcGIS, au fost actualizate in mai multe limbi.

 • More Support

  Collector for ArcGIS include acum suport pentru dispozitive care ruleaza pe Windows 10 si un suport imbunatatit pentru receptoarele GNSS externe.

Scene Viewer

Afisati datele intr-un extent mic utilizand scene locale. Puteti sa le creati si sa le vizualizati si sa afisati continutul in orice sistem de coordonate geografic sau proiectat. Learn More

Continutul ArcGIS

Obtineti nivele suplimentare de dataliu in schema tile-urilor pentru a oferi suport datelor la scara mare in basemap-urile World Imagery, World Street Map si World Topographic. Cititi mai multe

ArcGIS Content

Inregistrati-va pentru a primi ultimele actualizari ArcGIS Online.