Profita de avantajul locatiei

Vreau sa particip →

Profita de avantajul locatiei

Analiza locatiei utilizeaza componenta de localizare a datelor de afaceri pentru a imbunatati intelegrea pietelor de consum, a clientilor si a proceselor de business. Organizatii din intreaga lume utilizeaza analize de locatie pentru a lua cele mai bune decizii si pentru a obtine un avantaj fata de competitori. Invatati cum sa aplicati aceaste analize in vanzari, finante, asigurari, marketing, imobiliare, sau in alte domenii.


Descrierea cursului

Cursul Location Advantage este un curs gratuit cu instructor disponibil online (MOOC – Massive Open Online Couse) si va incepe in data de 04 noiembrie 2015.
Durata cursului este de sase saptamani si necesita doua-trei ore de studiu pe saptamana. Sesiunile de curs saptamanale consta intr-o prezentare video de introducere sustinuta de gazda cursului, un curs-video de 10 minute sustinut de un angajat Esri, o demonstratie video, un exercitiu- studiu de caz, un test, un chestionar, sesiune de discutii precum si materiale suplimentare. Cursantii primesc acces gratuit pe toata durata cursului la platforma cloud Esri cloud pentru analiza locatiei. La sfarsitul cursului va fi acordat un certificat de participare.

Obiectivele cursului

  • Aflati cum informatia despre locatie poate ajuta companiile sa raspunda la intrebari, sa analizeze, interpreteze si sa vizualizeze datele pentru a lua decizii mai informate
  • Invatati sa aplicati tehnologia geospatiala in mediul business, atat in planificarea pietei, analiza locatiilor, marketing si aprovizionare unui lant de magazine cat si in gestionarea riscurilor
  • Explorati studii de caz care demonstreaza cum pot fi aplicate informatile despre locatie asupra indicatorilor cheie de performanta
  • Aflati cum ajuta analiza spatiala organizatiile sa reduca riscurile si costurile si sa creasca veniturile

Cunostinte minime recomandate

  • Studenti la universitatile de afaceri si proaspat absolventi (BS si MBA)
  • Oricine este interesat in utilizarea tehnologiilor geospatiale in mediul de afaceri

Programa curs

Saptamana

Avantajul locatiei in mediul de afaceri

Aceasta lectie va va arata cum puteti utiliza analiza spatiala pentru a ajuta companiile sa-si optimizeze resursele, vizualizeze activele si sa-si eficientizeze fluxurile de lucru folosind informatii despre locatie.

Saptamana

Oportunitatea de piata

Planificarea pietei este procesul de analiza a una sau mai multor piete pentru a determina modul in care o afacere poate concura intr-un mod optim pe aceste piete. Locatia joaca un rol-cheie in intelegerea si stabilirea prioritatilor pentru a dezvolta o astfel de strategie.

Saptamana

Alegerea locatiei corecte

Acolo unde considerati ca afacerea dumneavostra va avea un impact major asupra cat de bine se comporta. Alegerea locatiei corecte ar putea face diferenta dintre succesul si esecul afacerii dumneavostra.

Saptamana

Intelegerea clientilor

Marketingul este procesul de promovare, vanzare si distribuirea a unui produs sau serviciu. Aceasta lectie se va concentra pe segmentarea pietei, o metoda cheie pentru impartirea pietei tinta in subseturi de consumatori.

Saptamana

Imbunatatirea managementului lantului de aprovizionare cu analiza spatiala

In aceasta lectie veti invata cum sa examinati lantul de aprovizionare in functie de locatia fluxului de informatii si de logistica pentru a obtine un avantaj competitiv si pentru a creste satisfactia clientilor.

Saptamana

Evitarea riscului prin luarea de decizii pe baza locatiei

Identificarea, evaluarea si prioritizarea riscurilor asociate cu resursele existente poate minimiza, monitoriza si determina probabilitatea unor evenimente viitoare pentru a maximiza realizarea de oportunitati.