Esri, Waze si Dumneavoastra

Parteneriat pentru un sistem de transport inteligent

Organizatiile guvernamentale care folosesc deja platforma ArcGIS realizeaza usor si rapid schimburi de date cu Waze prin intermediul programului Waze Connected Citizens, ce asigura distribuirea gratuita catre public a informatiilor despre trafic.

Waze furnizeaza organizatiilor guvernamentale in timp real informatii despre incidente si despre conditiile de trafic direct de la sursa: soferii din trafic. In schimb, ArcGIS faciliteaza transmiterea in timp real catre Waze a datelor despre drumuri in constructie, accidente sau tronsoane de drum inchis, actiune care returneaza catre utilizatori informatiile actuale cu privire la conditiile drumurilor.

Participantii la trafic aleg astfel cea mai rapida si sigura varianta pentru a ajunge la destinatie in conditii optime. Este un castig pentru toata lumea!

ArcGIS si Waze = date deschise

Paige Fitzgerald, directorul diviziei de achizitii date a Waze, descrie modul in care Waze si ArcGIS Open Data lucreaza impreuna pentru a transfora informatiile din trafic in zone aglomerate/puncte fierbinti (hot-sports), mobilitate urbana si multe altele.

Facilitarea oportunitatilor de business

Orasul Johns Creek din Georgia, SUA pariaza pe transpareanta datelor si pe dezvoltarea economica prin intermediul unui portal de date deschise gazduit in ArcGIS Online si prin parteneriatul cu Waze.