Care sunt Beneficiile incluse in Mentenanta Esri?

Programul nostru de intretinere este conceput pentru a va asigura ca obtineti valoarea maxima din investitia dumneavoastra în produsele Esri. In cele ce urmeaza va vom prezenta toate pebeficile pe care le aveti in momentul in care va inscrieti in programul de mentenanta Esri; de la suport tehnic si instruirea personalului dumneavoastra pana la multitudinea de aplicatii care va stau la dispozitie.

Obtineti mai mult din ArcGIS-ul Dumneavoastra

ArcGIS Pro

ARCGIS PRO

Noua generatie de aplicatie GIS Desktop pentru profesionistii GIS.

ArcGIS Pro este noua aplicatie desktop proiectata pe 64 de biti. Cu mult mai performanta decat majoritatea aplicatiilor GIS de pe piata, ArcGIS Pro ofera capabilitati profesionale de cartografiere 2D si 3D, intr-o interfata intuitiva cu utilizatorul. ArcGIS Pro-ul poate fi considerat o evolutie importanta in ceea ce priveste capabilitatile de vizualizare, analiza, procesare de imagini, management si integrare de date.

ArcGIS Online

ARCGIS ONLINE

Accesati informatiile spatiale de pe desktop, browser, tableta sau smartphone, oricand, oriunde.

ArcGIS Online este o platforma de cartografiere completa, bazata pe cloud. Creati si partajati harti aspectuoase si orice altceva in procesul acesta. Este posibil doar cu ArcGIS Online, un software-as-a-service scalabil si securizat gazduit de Esri. Puteti aloca roluri si privilegii particularizate, puteti gestiona licente si continut si puteti vizualiza starea sistemului dumneavoastra.

Aplicatii de Teren

APLICATII DE TEREN

Aplicatii de planificare, coordonare a echipei din teren, colectare a datelor si monitorizarea acestora.

Aplicatiile ArcGIS pentru teren va ajuta sa utilizati puterea locatiei, pentru a imbunatati coordonarea si a obtine eficienta operationala, in activitatile din domeniul fortei de munca. Reduceti sau chiar inlocuiti dependenta de hartie. Asigurati-va ca toata lumea, din teren si de la birou, utilizeaza aceleasi date, astfel incat sa puteti reduce erorile, stimula productivitatea si economisi bani.

Aplicatii pentru Birou

APLICATII PENTRU BIROU

Creati harti cu bunurile dumneavoastra, aflati mai multe despre acestea si obtineti o imagine in timp real al performantei.

Fie ca sunteti un manager, care are nevoie sa vada locatia punctelor de lucru, fie ca sunteti un analist de piata, interesat de identificarea si intelegerea profilurilor consumatorilor dintr-o anumita regiune, puteti utiliza aplicatiile ArcGIS pentru birou, pentru a lua decizii care economisesc timp si bani. Vizualizati datele intr-un context geografic si obtineti perspective bazate pe informatiile din teren, care, altfel, v-ar lipsi.

E-Learning

E-LEARNING

Accesati cursuri pe care le puteti parcurge in ritmul propriu, prentru orica din produsele Esri.

E-learning va ofera flexibilitatea si comoditatea de a invata când și unde vreti. Catalogul nostru include numeroase resurse de învatare electronica disponibile în mod gratuit si multe altele disponibile persoanelor si organizațiilor care au un abonament de mentenanta curent pentru un produs Esri.

Suport Tehnic

SUPORT TEHNIC

Software la zi, suport telefonic nelimitat si suport remote live de catre expertii Esri.

Suntem aici pentru a va sprijini organizatia si a va sustine succesul dumneavoastra. Daca aveti nevoie de ajutor pentru implementarea platformeu ArcGIS, echipa noastra de profesionisti va poate rezolva orice problema ce impacteaza organizatia dumneavoastra.

Urmariti graficul de mai jos pentru a va da seama care dintre aplicatiile incluse in Mentenanta Esri va vor ajuta sa va faceti munca mai usoara

Sale Community Organizations

Descarcati Brosura pentru a vedea toate beneficiile Mentenantei Esri

Downloadati Brosura