Luati decizii mai bune folosind perspective geografice

Fie ca sunteti un manager, care are nevoie sa vada locatia punctelor de lucru, fie ca sunteti un analist de piata, interesat de identificarea si intelegerea profilurilor consumatorilor dintr-o anumita regiune, puteti utiliza aplicatiile ArcGIS pentru birou, pentru a lua decizii care economisesc timp si bani. Vizualizati datele intr-un context geografic si obtineti perspective bazate pe informatiile din teren, care, altfel, v-ar lipsi.  

Sale Community Organizations

Builder de aplicatii

Creati propriile aplicatii, fara cunostinte de programare


Nu trebuie sa fii programator. Nu trebuie sa fii designer web. Nu trebuie sa fii expert in cartografie. Puteti crea aplicatii web personalizate, fara sa aveti cunostinte de programare. Creati aplicatii web moderne. Adaugati usor functionalitati avansate cu ajutorul instrumentelor folosind metoda drag & drop (tragere & plasare) si configurare. Alegeti cine acceseaza aplicatiile dumneavoastra folosind permisiunile de distribuire. Distribuiti aplicatia in mediul online pentru milioane de vizualizari sau doar cu grupuri sau persoane selectate de dumneavoastra.

Gasiti
cea mai buna Locatie

+
GASITI CEA MAI BUNA LOCATIE

Realizati harta cu potentialii clienti si cu regiunile potrivite pentru vanzare. Vizualizati-le in paralel cu datele demografice, cu datele despre stilul de viata al consumatorilor si al cheltuielilor lor. Evaluati fezabilitatea pietei si profilul consumatorului pentru potentialele dumneavoastra investitii. Obtineti detaliile pe care, fara contributia GIS-ului, le-ati fi omis. Gasiti locatiile care corespund criteriilor dumneavoastra pentru piata tinta si care pot fi cele mai profitabile.

Optimizati
Managementul

+
OPTIMIZATI MANAGEMENTUL

Realizati harta cu activele voastre, cu reteaua, cu infrastructura si cu comenzile de lucru, pentru a afla modul in care acestea sunt interconectate. Imbunatatiti harta cu date despre vreme, cu date topografice, cu imagini satelitare si cu date de pe teren. Aflati mai multe informatii despre performanta activelor si despre productivitatea personalului. De exemplu, identificati clientii afectati de o conducta de apa sparta si urmariti traseul sarcinilor de lucru atribuite. Obtineti o imagine in timp real a performantelor activelor, istoricul de intretinere, precum si a planurilor de inspectie si imbunatatiti planificarea resurselor si pentru a reduce costurile de operare pentru managementul activelor intreprinderii.

Examinati si Evaluati
Diferite Scenarii

+
EXAMINATI SI EVALUATI DIFERITE SCENARII

Creati un context realist si vizualizati in 3D planurile voastre urbane, arhitectura, desenele si modele. Intelegeti si analizati unde o constructie noua blocheaza vederea catre un anumit obiectiv, unde formeaza umbre si unde reflecta caldura.Identificati modul in care o propunere de constructie si scenariile sale alternative se incadreaza in viziunea de ansamblu a orasului vostru.

Monitorizati Modificarile
In Utilizarea Terenurilor

+
MONITORIZATI MODIFICARILE IN UTILIZAREA TERENURILOR

Pornind de la identificarea motivelor distrugerii padurilor si a habitatelor, la cum putem reactiona in caz de dezastre si la studii referitoare la impactul asupra mediului, puteti obtine cel mai bun context vizual utilizand atat imaginile satelitare cat si pe cele captate cu drona. Comparati vizual evolutia in timp a zonei dumneavoastra de interes si cuantificati schimbarea in utilizarii terenurilor. Realizati analize pentru a extrage cat mai multa informatie. Utilizati date suplimentare pentru a afla cat mai multe informatii despre imagini.Evaluati impactul schimbarilor de mediu si al cresterii urbane. Imbunatatiti gestionarea operatiunilor forestiere. Urmariti traseele echipajele de interventie trimise de urgenta. Gestionati abuzul asupra vegetatiei.

Parte dintr-o solutie GIS completa

Aplicatiile pentru Birou fac parte din Platforma ArcGIS la zi. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Prezentarea informatiilor cu Story Maps

Ce reprezinta un Story Map,crearea lor si adaugarea story map-urilor intr-un site web

Introducere in Web AppBuilder for ArcGIS

Ce reprezinta Web AppBuilder for ArcGIS, tipuri de widget-uri, configurarea aplicatiei si distribuirea aplicatiei intr-un site web

Vizualizarea si Analiza Imaginilor in ArcGIS

Gestionarea Imaginilor in platforma ArcGIS, accesarea serviciilor de imagini gratuite in ArcGIS Online, accesarea si prelucrarea serviciilor de imagini locale si analiza de detectare a schimbarilor

Aplicatiile pentru Birou fac parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura