Fluxuri de lucru integrate pentru operatiuni de teren

Aplicatiile ArcGIS sunt focusate pe gasirea imediata a solutiilor, pe constintizare geografica si pe disponibilitatea lor imediata de utilizare. Toate aceste aplicatii sunt parte din platforma ArcGIS. Selectati dintr-o suita completa de aplicatii, pentru a satisface nevoile specifice ale oamenilor din back office si pe ale celor din teren.  

Sale Community Organizations

Duceti GIS-ul in teren si aduceti-l inapoi la birou

Planificare, Coordonare, Colectare si Monitorizare


Aplicatiile ArcGIS pentru teren va ajuta sa utilizati puterea locatiei, pentru a imbunatati coordonarea si a obtine eficienta operationala, in activitatile din domeniul fortei de munca. Reduceti sau chiar inlocuiti dependenta de hartie. Asigurati-va ca toata lumea, din teren si de la birou, utilizeaza aceleasi date, astfel incat sa puteti reduce erorile, stimula productivitatea si economisi bani.

Planificati

+
PLANIFICATI

ArcGIS include aplicatii de cartografiere puternice, ArcMap si ArcGIS Pro, care ofera o sursa comuna de adevar pentru planificarea operatiunilor fortei de munca din teren. Ganditi-va ca la o perspectiva de 360⁰ intre teren si birou.

Coordonati

+
COORDONATI

Creati proiecte si atribuiti sarcini oamenilor de pe teren, utilizand fluxuri de lucru simplificate, concepute pentru a creste eficienta, a reduce timpii morti si cheltuielile operationale. Cu ajutorul aplicatiei Workforce for ArcGIS, dispecerii pot atribui sarcini de lucru, iar oamenii de pe teren pot raporta statusul de lucru.

Colectati

+
COLECTATI

Culegerea datelor din teren merita o solutie la fel de performanta ca datele pe care le furnizeaza. Adaugati toate datele in harta: informatii active, rezultate ale diferitelor sondaje si imagini. Culegeti date intr-o harta, folosind Collector for ArcGIS. Captati informatii/date bazate pe formulare, folosind Survey123 for ArcGIS.

Monitorizati

+
MONITORIZATI

Controlati cu usurinta operatiunile din teren, prin monitorizarea, urmarirea si raportarea datelor culese in timp real, concentrandu-va pe ceea ce conteaza cel mai mult. Monitorizati starea lucrului pe teren, folosind Operations Dashboard for ArcGIS.

Parte dintr-o solutie GIS completa

Aplicatiile de Teren fac parte din Platforma ArcGIS la zi. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Integrarea Aplicatiilor de Teren

Integrarea aplicatiilor de teren de tip mobile (Workforce, Navigator, Collector, Survey123, Operations Dashboard for ArcGIS), aplicatii care permit persoanelor din teren sa colecteze date in timp real.

Aplicatiile de Teren fac parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura