Cartografiere fara limite

ArcGIS Online este o platforma de cartografiere completa, bazata pe cloud. Creati si partajati harti aspectuoase si orice altceva in procesul acesta. Este posibil doar cu ArcGIS Online, un software-as-a-service scalabil si securizat gazduit de Esri.  

Sale Community Organizations

GIS pentru toata organizatia

Harti, Aplicatii si nu numai


Puteti crea foarte rapid continut cu datele dumneavoastra folosind hartiile si aplicatiile gata de utilizat pe care le puteti partaja cu usurinta in intreaga organizatie. Accesati informatiile spatiale ale organizatiei dumneavoastra de pe desktop, browser, tableta sau smartphone, oricand, oriunde.

Scalabil

+
SCALABIL

Fiind un serviciu bazat pe cloud, ArcGIS Online este conceput de la zero pentru a se scala automat cu scopul de a face fata zilnic in perioadele de varf. Indiferent daca aveti sute de vizualizari sau milioane, Esri il scaleaza pentru dumneavoastra fara sa fiti nevoiti sa instalati sau sa gestionati ceva.

Aplicatii
pentru toata lumea

+
APLICATII PENTRU TOATA LUMEA

Lucratorii de teren, directorii executivi, clientii, contractorii, cetatenii —atat de multi oameni au nevoie de informatii bazate pe locatie. ArcGIS Online ofera aplicatii de cartografiere si instrumente care fac facila munca dumneavoastra si partajarea acesteia cu alti utilizatori.

Harti
Gata de utilizat

+
HARTI GATA DE UTILIZAT

Incepeti imediat. ArcGIS Online ofera o serie de harti de fundal, imagini la rezolutie superioara si cele mai apreciate date demografice. Creaţi harti 2D si 3D cu aplicatiile integrate pentru harti si scene. Accesati harti si straturi tematice cu sute de subiecte din atlasul actualizat al lumii—o colectie in continua crestere de la comunitatea de utilizatori Esri.

Self
Service

+
SELF-SERVICE

Oferiti colegilor de munca posibilitatea de a utiliza cartografierea self-service. Instrumentele de cartografiere ArcGIS Online sunt puternice, dar usor de utilizat, astfel ca toata lumea din organizatia dumneavoastra poate crea si partaja harti aspectuoase. Pe langa cartografiere, oamenii din organizatia dumneavoastra pot utiliza ArcGIS Online pentru a explora date si pentru a obtine informatii care contribuie la luarea unor decizii mai bune.

Administrare

+
ADMINISTRARE

Utilizati ArcGIS Online cu incredere, oferind in acelasi timp utilizatorilor dumneavoastra ceea ce le este necesar pentru a-si îndeplini sarcinile. Instrumentele de administrare din ArcGIS Online includ tot ceea ce va este necesar pentru a controla si gestiona persoane si continut. Puteti aloca roluri si privilegii particularizate, puteti gestiona licente si continut si puteti vizualiza starea sistemului dumneavoastra.

Securizat
si de Incredere

+
SECURIZAT SI DE INCREDERE

ArcGIS Online este proiectat ca sistem securizat cu acces controlat. Puteti accesa in permanenta informaiii actualizate despre securitate, confidentialitate si conformitate si actualizari si alerte de securitate, cele mai bune practici, disponibilitatea sistemului si istoricul starilor.

Parte dintr-o solutie GIS completa

ArcGIS Online face parte din Platforma ArcGIS la zi. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Ce este nou in ArcGIS Online

Mai multa flexibilitate pentru a stiliza obiectele spatiale de tip punct, specificarea de parametri noi de cautare si noi capabilitati de configurare a aplicatiilor web.

Arcgis Online face parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura