Noua Generatie de Aplicatie GIS Desktop

ArcGIS Pro este noua aplicatie desktop proiectata pe 64 de biti. Cu mult mai performanta decat majoritatea aplicatiilor GIS de pe piata, ArcGIS Pro ofera capabilitati profesionale de cartografi ere 2D si 3D, intr-o interfata intuitiva cu utilizatorul. ArcGIS Pro-ul poate fi considerat o evolutie importanta in ceea ce considerat o evolutie importanta in ceea ce priveste capabilitatile de vizualizare, analiza, procesare de imagini, management si integrare de date.  

Sale Community Organizations

Transformati datele in harti si informatii utile

Construit pentru Web GIS


Compilati date din mai multe surse pentru a crea harti pe cat de frumoase, pe atat de inteligente. Utilizati instrumente puternice de analiza 2D si 3D pentru a crea modele si tendinte. Apoi, distribuiti informatia online, cu toti cei din organizatie, prin intermediul aplicatiilor mobile.

Analiza
Avansata

+
ANALIZA AVANSATA

Descoperiti lumea din jurul vostru. Utilizati instrumente de analiza pentru a identifica modele, pentru a face predictii si a raspunde la intrebari.

2D
si 3D

+
2D SI 3D

Pamantul nu este plat. Nici hartile voastre nu trebuie sa fie asa. Lucrati in 2D si 3D pentru a adauga o noua dimensiune datelor voastre, pentru a a putea vizualiza imaginea completa.

Procesarea
Imaginilor

+
PROCESAREA IMAGINILOR

Drone, sateliti, zboruri aeriene, video, lidar si altele, ArcGIS Pro ofera instrumente puternice pentru gestionarea si analiza imaginilor.

Vizualizare
Avansata

+
VIZUALIZARE AVANSATA

Lucrati cu instrumente de cartografie intuitive, pentru a vizualiza datele in harti atragatoare, interactive si informative.

Comunicare
& Distribuire

+
COMUNICARE & DISTRIBUIRE

Conectati-va proiectele si munca la lumea inconjuratoare. Intregrati o gama larga de servicii web si distribuiti hartile dumneavoastra pe web, in aplicatii mobile sau in social media.

Gestionarea
Datelor

+
GESTIONAREA DATELOR

Asigurati integritatea si acuratetea datelor voastre utilizand un set complet de instrumente de stocare, editare, evaluare si management al tuturor tipurilor de date spatiale, inclusiv al datelor in timp real si Big Data.

Parte dintr-o solutie GIS completa

ArcGIS Pro este inclus in ArcGIS Desktop, suita completa de aplicatii desktop GIS. Urmariti videoclipurile de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Migrarea catre ArcGIS Pro

Licentiere ArcGIS Pro si Importul documentelor de harta (.mxd)

Cartare si Vizualizare

O scurta prezentare a capabilitatilor de simbolizare, etichetare cartare si vizualizare

Editare si Topologie

O scurta prezentare a capabilitatilor de editare si topologie

Geoprocesare

O scurta prezentare a capabilitatilor de geoprocesare

Grafice

O scurta prezentare a capabilitatilor de creare a graficelor

Layout

O scurta prezentare a capabilitatilor de layout din ArcGIS Pro

Arcgis Pro face parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura