Fiti la zi cu Evolutia Platformei Esri

E-learning va ofera flexibilitatea si comoditatea de a invata când și unde vreti. Catalogul nostru include numeroase resurse de învatare electronica disponibile în mod gratuit si multe altele disponibile persoanelor si organizațiilor care au un abonament de mentenanta curent pentru un produs Esri.  

Sale Community Organizations

Resurse Autoritare

Ajutandu-va sa cresteti


Profitati din plin de beneficiile dumneavoastra de E-learning și asigurati-va ca personalul dumneavoastra are acces usor la resurse care îi vor ajuta sa-si pastreze abilitatile la zi cu cele mai recente aplicatii, instrumente si practici Esri.

Cursuri
Web

+
CURSURI WEB

Veti avea acces la cursuri web pe care le veti putea parcurge in ritmul dumneavoastra, impreuna cu activitati si exercitii practice.

Seminarii
Live

+
SEMINARII LIVE

Seminarii live si inregistrate cu demonstratii de software tinute de catre expertii Esri pe fiecare domeniu in parte.

Acces
Nelimitat

+
ACCES NELIMITAT

Acces nelimitat, la nivel de organizație, la o colecție vasta de resurse de tip E-learning este acum o caracteristică a programului de mentenanta Esri.

Parte dintr-o solutie GIS completa

Gasiti instruirea relevanta pentru rolul dumneavoastra in organizatie. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Accesul la E-Learning

Esri ajuta utilizatorii sai sa isi creasca in permanenta abilitatile lor geospatiale si ajuta organizatiile sa extinda capabilitatile ArcGIS catre toti angajatii.

E-Learning face parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura