Obtineti ajutorul expertilor GIS pentru aplicatiile Esri

Suntem aici pentru a va sprijini organizatia si a va sustine succesul dumneavoastra. Daca aveti nevoie de ajutor pentru implementarea platformeu ArcGIS, echipa noastra de profesionisti va poate rezolva orice problema ce impacteazaorganizatia dumneavoastra.  

Sale Community Organizations

Asigurati-va ca fiecare caz este rezolvat

Experienta, calitate si siguranta


Asociația Profesioniștilor în Asistență a recunoscut site-ul de asistență Esri drept unul dintre cele mai bune zece site-uri de asistență web din 2016. Vizitați asponline.com pentru a afla mai multe despre această realizare. Cand ajungeti la noi, puteti fi siguri ca vom face tot ce putem pentru a va ajuta.

Suport Telefonic
Nelimitat

+
SUPORT TELEFONIC NELIMITAT

Analiștii noștri de suport sunt temeinici, profesioniști și eficienți, susținuti de procese care vă asigură că situatia dumneavoastra primește atenția de care are nevoie.

Suport Remote
Live

+
SUPORT REMOTE LIVE

Conectarea remote la infrastructura dumneavoastra pentru a rezolva orice problema de suport cu care va intalniti.

Suport
Esri Online

+
SUPORT ESRI ONLINE

Acces nelimitat, la nivel de organizație, la o colecție de articole, documentarea produselor si comunitatea GeoNet, unde utilizatorii, partenerii si angajatii Esri se conecteaza pentru a colabora si a impartasi experienta.

Parte dintr-o solutie GIS completa

Gasiti rezolvarea cazurilor dumneavoastra apeland la Suportul Tehnic oferti de Esri. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a cum puteti si dumneavoastra sa folositi aceasta componenta a platformei ArcGIS.

Accesul la Suportul Tehnic

Aflati care e procesul prin care se creaza un caz pentru Suportul Tehnic.

Suportul Tehnic face parte din Programul de Mentenanta Esri

Aflati despre toate aplicatiile si toate beneficiile de care aveti parte atunci cand va inscrieti in Programul de Mentenanta Esri urmarind link-ul de mai jos.

Descarcati Brosura