Luati decizii operationale mai bune

Personalul operational joaca un rol critic in organizatia dumneavoastra. In timp ce ei urmaresc numeroase fluxuri de date, simultan, trebuie sa monitorizeze starea infrastructurii, sa obtina un diagnostic al problemelor care afecteaza timpul de functionare, sa monitorizeze echipele din teren si sa abordeze in mod strategic cererile din partea executivilor.


  • Vedeti toate operatiunile intr-o singura imagine de ansamblu.
  • Alocati imediat resurse si solutii.
  • Partajati usor harti si rapoarte cu toate partile interesate.
  • Automatizati sarcinile de rutina.

Vedeti cum o imagine de ansamblu comuna va creste inteligenta operationala.

Testati aplicatia de mai jos.

Vedeti cum o imagine de ansamblu comuna va creste inteligenta operationala.

Incercati sa vizualizati aplicatia pe tableta sau pe desktop.

Cinci pasi catre Inteligenta Operationala

Esri are ani de experienta in implementarea de inteligenta operationata masurabila in organizatii. Din aceasta experienta, am ajuns la concluzia ca dobandirea inteligentei operationale este un proces pe etape care incepe cu locatia.

Descarcati PDF

1

Cartati bunurile


+

1


Cartati bunurile

Harta este punctul de plecare pentru a avea imaginea de ansamblu a operatiunilor si este fundatia care va ajuta sa contextualizati datele. Atunci cand vizualizati contextul spatial, obtineti informatii despre tot ce se afla in interiorul si in exteriorul locului unde va desfasurati activitatile.

Descoperiti mai multe

2

Conectati  datele


+

2


Conectati datele

Corelarea seturilor de date va permite sa extrageti cea mai mare valoare din acestea. GIS-ul aduce informatia intr-o harta si evidentiaza relatiile dintre date. Integrati surse disparate de date din intreaga organizatie intr-o singura viziune comuna bazata pe locatie.

Descoperiti mai multe

3

Definiti reguli


+

3


Definiti reguli

Nu toate informatiile generate de operatiunile desfasurate trebuie vazute si o mare parte din ele trebuie sa fie rafinate pentru a fi utilizare. GIS faciliteaza punerea in aplicare a standardelor si a regulilor care permit filtrarea datelor non-critice, expunand astfel datele care au nevoie de atentie inainte de a deveni problematice.

Descoperiti mai multe

4

Distribuiti informatia


+

4


Distribuiti informatia

Procesul decizional are loc in cadrul organizatiei dumneavoastra. Trebuie sa va asigurati ca deciziile se bazeaza pe o sursa de informatii continua, de incredere si actuala. GIS-ul va permite sa distribuiti informatii factorilor de decizie in mod liber, cu usurinta si automatizat.

Descoperiti mai multe

5

Optimizati munca


+

5


Optimizati munca

A cincea etapa si ultima elimina suprapunerea eforturilor operationale. Cu platforma ArcGIS, muncitorii din teren pot vedea sarcinile lor pe orice dispozitiv, pot fi ghidati pas cu pas la locatia de lucru si pot colecta date despre munca pe care o fac —tot ceea ce fac in teren ajunge inapoi in centrul de operatiuni pentru monitorizare in timp real.

Descoperiti mai multe

Reguli ale Inteligentei Operationale

Un IQ mai mare este extraordinar dar la ce folos daca nu se materializeaza in imbunatatiri ale indicatorilor de performanta monitorizati? Organizatiile aleg Esri pentru ca o vedere operationala centrata pe harti imbunatateste eficienta, serviciile pentru client si venitul: principiile de baza ale unei afaceri bune.


Imbunatatiti Eficienta

Eficienta operationala adevarata presupune sa vedeti imaginea operationala de ansamblu si sa dobanditi controlului asupra acesteia, astfel incat sa puteti optimiza intretinerea, sa puteti raspunde rapid la intreruperi si sa imbunatati supravegherea fortei de munca.

Multumiti Clientii

GIS-ul orienteaza procesul de interventie astfel incat toate conexiunile necesare sunt facute si toate incidentele sunt corectate rapid. Rezolvati problema inainte de a fi raportat incidentul de catre client.

Cresteti Venitul

Profitul crescut dovedeste succesul, justifica munca si asigura folosirea practicilor inteligente. Optimizand fluxurile de lucru si prevenirea problemelor, GIS expune noi oportunitati pentru cresterea veniturilor.

Imbunatatiti Inteligenta Operationala

Inscrieti-va pentru a primi actualizari sau pentru a va conecta cu un expert Esri ca sa vedeti cum GIS-ul va poate duce operatiunile la urmatorul nivel