Skip to Content

Despre Esri România

Avansarea puterii geografiei

ISTORIC

Esri Romania a fost fondata in anul 1999 ca o companie privata, pentru a continua distributia produselor Esri in Romania, activitate inceputa de Geosystems Romania in 1993. Prin urmare, Esri Romania are o prezenta continua de mai mult de 20 de ani in Romania. Esri Romania este membru al Grupului de Companii Worldwide Esri, promovand in Romania politica si produsele Esri.

SATISFACE NEVOILE TUTUROR UTILIZATORILOR

Deoarece GIS-ul merge dincolo de hardware si software, Esri Romania ofera o gama completa de produse si servicii: arhitectura pre-vanzare, vanzare software, servicii de inginerie de sistem, dezvoltare si hostare de aplicatii, oferta extinsa de suport tehnic, baze de date si harti tematice, management de proiecte, precum si o varietate larga de optiuni de instruire. Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor nostri tot sprijinul necesar pentru a implementa cu succes un GIS eficient, complementar cu sistemele lor, care sa imbunatateasca procesul de luare a deciziilor.

Esri dezvolta continuu functionalitatii avansate incurajand astfel specialistii din diverse domenii sa distribuie, sa se conecteze si sa integreze eforturile pentru gestionarea lumii noastre. Strategiile in curs de dezvoltare ale tehnologiei Esri, inclusiv cartografie, cloud GIS, enterprise GIS, GIS si CAD, GIS si stiinta, GIS mobil, surse deschise, standarde deschise si interoperabilitate in cadrul unei arhitecturi integrate, ofera mai multe moduri prin care utilizatorii nostri pot utiliza instrumente GIS. Noi speram sa scoatem in evidenta in continuare impactul GIS asupra societatii noastre.

SERVICII PROFESIONALE SI SOLUTII GIS DE INALTA CALITATE

Ne-am angajat sa oferim o excelenta expertiza in domeniul Esri GIS si sa livram servicii exceptionale la nivel national si european. Dupa cum explica Jack Dangermond, presedintele Esri: "Noi, cei de la Esri, credem ca o mai buna informare conduce la decizii mai bune. Reputatia noastra este construita pe cunostintele noastre tehnice, oamenii deosebiti si experienta valoroasa puse in slujba colectarii, analizei si comunicarii de informatii geografice". Incepand din anul 1980, Esri a construit un produs software deschis si interoperabil. Acesta ofera un acces deschis la datele geografice si la functionalitatea software-ului prin adoptarea la scara larga a standardelor practice. Deoarece credem ca relatia dintre tehnologia GIS si restul infrastructurii IT este cruciala, instrumentele software Esri suporta si sunt integrate cu aproape toate standardele general acceptate. Pentru utilizator acest lucru inseamna compatibilitate si interoperabilitate cu sisteme majore de tip enterprise, cum ar fi planificarea resurselor intreprinderii, managementul resurselor clientilor, integrare aplicatiilor intreprinderii, sisteme de management de lucru si altele.

Esri Romania ofera de asemenea instruire complexa, suport tehnic pentru utilizatori si servicii profesionale pentru a va ajuta sa maximizati investitia in domeniul GIS, GPS si in teledetectie. Noi oferim solutii de instruire pentru toate bugetele, iar serviciile de suport sunt disponibile pentru a raspunde la orice intrebari aveti, in timp ce utilizati suita de produse software Esri. Personalul nostru profesionist va poate ghida prin intregul proces de implementare a unui GIS.

CAPACITATE

O atenta gestionare a cresterii economice si zero datorii, dau Esri Romania stabilitate, o stabilitate care este mai putin frecventa in lumea de afaceri de astazi, extrem de volatila. Proprietate privata inseamna ca nu exista actionari care sa impuna decizii pe termen scurt, in detrimentul obiectivelor pe termen lung. Toate veniturile sunt direct legate de GIS, GPS, teledetectie si anticipam cresteri constante ale veniturilor anuale in urmatorii ani.

Pentru o companie nationala GIS, Esri Romania este extrem de dedicata cercetarii si dezvoltarii. Acest angajament continua sa remodeleze industria romaneasca GIS, pe masura ce serviciile noastre profesionale devin standardul de facto in comunitatea GIS. Ca urmare a dezvoltarii viguroase a afacerilor, suita de produse Esri este implementata in Romania pe o gama larga de platforme, de la desktop-uri independente si dispozitive mobile, la retelele de nivel enterprise si pe Internet.

PARTENERI SI STANDARDE

Avand sediul in Bucuresti, Romania, avem un program pentru partenerii de afaceri, cu diferiti consultanti si reselleri. Esri Romania intretine relatii si colaboreaza strans in calitate de Certified Partner cu Oracle si Microsoft.

Esri Romania a fost certificata conform cu standardele internationale majore, care sunt: ​​ISO 9001 (Quality Management System), ISO 27001 (Information Security Management System), ISO 14001 (Environmental Management System) si OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Management System).

ASIGURA CONDUCEREA COMPLETA

Esri Romania considera ca implicarea in mod direct a utilizatorilor nostri ne ofera cea mai buna oportunitate de a-i servi. In acest scop, Esri Romania gazduieste in fiecare an Conferinta Anuala a Utilizatorilor, unde utilizatorii nostri sunt convocati pentru a discuta despre GIS, GPS si proiecte de teledetectie, dar si despre descoperiri noi, atat unii cu altii cat si cu noi. Numeroasele prezentari tehnice ne permit sa-i ajutam pe utilizatorii nostri sa inteleaga cele mai bune practici GIS, sa puna intrebari si sa ne spuna modul in care proiectele lor au fost incununate de succes.

Esri Romania comunica, de asemenea, proiectele cele mai valoroase si de succes ale utilizatorilor nostri la diferite conferinte internationale si la alte evenimente. Articolele recente si lucrarile la conferinte discuta despre GIS si despre implementarea Directivei INSPIRE, GIS pentru transparenta si responsabilizarea guvernului, despre sisteme informationale pentru biodiversitate. Suntem, de asemenea, activi in multe organizatii GIS, in organizatii de teledetectie si standarde, de nivel national si international, cum ar fi Asociatia Romana pentru Standardizare (grupul pentru standarde de date geospatiale ISO/CT-359), Asociatia pentru Informatie Geospatiala in Europa de Sud-Est (AGISEE ), Societatea Americana pentru Fotogrammetrie si Teledetectie (ASPRS), European Association of Remote Sensing Companies (EARSC), Asociatia pentru Masini de Calcul (ACM), Institutul pentru Sisteme si Tehnologii de Informatie, Control si Comunicare (INSTICC) si altele.

Esri Romania este implicata activ in International Geospatial Society-Global Spatial Data Infrastructure (GSDI),un program international care sprijina accesul global rapid la informatii geografice, prin actiuni coordonate de natiuni si organizatii, care promoveaza constientizarea si punerea in aplicare a politicilor complementare, standarde comune si mecanisme eficiente pentru dezvoltarea si disponibilitatea datelor geografice digitale interoperabile, precum si tehnologii pentru a sprijini procesul decizional la toate scarile, pentru scopuri multiple.

National Geographic Society a sponsorizat Geographic Awareness Week din 1987, pentru a promova competenta geografica in scoli, comunitati si organizatii, cu accent pe educatia copiilor. Esri Romania sustine si promoveaza evenimentul GIS Day eveniment care are loc in ziua de miercuri, in timpul Geographic Awareness Week. Evenimentul anual GIS Day atrage milioane de oameni de pe tot globul. Acest eveniment orientat spre copii si studenti implica printre alte institutii: National Geographic Society, Association of American Geographers, University Consortium for Geographic Information Science, United States Geological Survey, The Library of Congress, Sun Microsystems, Hewlett-Packard si Esri.

EDUCATIE

Esri Romania coopereaza activ cu universitati cu scopul de a oferi studentilor acces la tehnologia GIS actuala si sprijinul necesar pentru o educatie continua. Politica Esri si Esri Romania include donatii importante la universitati si licee. Esri Romania este implicata activ, dar discret in activitati sociale oferind sprijin persoanelor cu nevoi speciale, ajutandu-i pe elevii cu probleme financiare, implicandu-se in activitati sociale locale.

Impreuna, aceste eforturi ne permit sa oferim solutii GIS, GPS si de teledetectie inovatoare pentru clientii nostri, precum si ghidarea utilizatorilor existenti, pe masura ce acestia exploreaza si construiesc noi proiecte.