Skip to Content

Prezintă proiectul tău la cea mai mare conferință a utilizatorilor GIS, la nivel global


Ești un student pasionat de știința geospațială? Dacă da, atunci împreuna vom reuși să ducem proiectul tău GIS la San Diego, la Conferința Internațională a Utilizatorilor Esri. Premiul Esri Young Scholars oferă unui student remarcabil șansa de a întâlni și de a cunoaște cei mai de seama specialiști, dar și vizionari ai domeniului GIS. Pe lângă faptul ca vei beneficia de acces la cel mai mare și mai important eveniment geospațial din întreaga lume, proiectul tău va fi prezentat, alături de celelalte proiecte internaționale, câstigătoare ale aceluiași Premiu Young Scholars, în cadrul secțiunii Map Gallery.

Solicită informații suplimentare

Învață

Rezolvă probleme

Conectează-te

Socializează

Ecaterina Mocioacă - UVT


Esri România Young Scholars 2018

"Pentru mine, experiența la Esri UC din San Diego a fost una dintre cele mai minunate și importante de până acum. Am avut ocazia să cunosc persoane din aproape toate colțurile lumii, să mă inspir din ce au făcut alții, să văd locuri noi și cel mai important, am avut onoarea de a-l întâlni pe Jack Dangermond, imortalizând acest moment printr-o fotografie. 

...Port cu mândrie accesoriile cu Esri și am reusit, cel puțin la nivelul apropiaților (familie, prieteni, colegi de muncă) să fac cunoscut domeniul și unii să-i înțeleagă mai bine importanța."

Vedeți StoryMap-ul cu câștigătorii Esri Young Scholars 2018, și proiectele lor.

Întrebări frecvente

Poster YSA

Descarcă posterul

Trimite-ne proiectul tău

aanghel@esri.ro