Conferința utilizatorilor Esri România, Trimble și L3Harris

GIS—Sistemul nervos inteligent


19 Septembrie 2019 | Hotel Novotel, București

Stimați colegi,


Conferința anuală a utilizatorilor Esri, Trimble și L3Harris este locul unde vă veți întâlni cu echipa Esri România (dezvoltatori, suport tehnic, professional services, instructori) și cu specialiști GIS din toate domenile. Aici veți afla ultimele noutăți ale platformei ArcGIS, veți testa aplicații, veți asista la prezentări live. Totodată, veți descoperi soluțiile oferite de partenerii Esri, veți interacționa cu colegi din domeniu și vă veți face noi prieteni noi.

Descoperă cum GIS-ul este sistemul nervos inteligent

Vezi agenda din acest an
KEYNOTE
Cristian Vasile

Cristian Vasile

Cristian Vasile, directorul executiv al Esri România, vă va inspira pe parcursul conferinței cu privire la modul în care GIS-ul continuă să evolueze și să transforme organizațiile din România

KEYNOTE
Invitați Speciali

Invitați Speciali

Aflați de la invitații noștri experiențele implementării tehnologiei Esri în diferite domenii de activitate.

Experiență captivantă în GIS

ArcGIS

ArcGIS

Descoperiți noua modalitate de implementare a unui GIS modern. ArcGIS 10.7 duce maparea și analiza spațială la un alt nivel, deblocând întregul potențial al datelor.

Sfaturi și trucuri

Sfaturi și trucuri

Aflați noi sfaturi și trucuri de la sesiunile tehnice conduse de experții noștri. Descoperiți cele mai bune practici și construiți-vă un set nou de competențe în GIS.

Servicii Esri

Servicii Esri

Vorbiți cu experți din echipa de Professional Services. Obțineți îndrumări și cele mai bune practici pentru a implementa cu succes ArcGIS, testați aplicațiile și multe altele!

ArcGIS Apps

ArcGIS Apps

Interacționați live cu aplicațiile ArcGIS, focusate pe anumite funcționalități, gata configurate pentru a vă ajuta să faceți treaba într-un mod organzat și ușor.