Skip to Content

Conferința utilizatorilor Esri, Trimble și Harris - Exelis

25 de ani pe piața din România

28 Septembrie, 2018 | Hotel Novotel, București, România

Descoperiți cum GIS-ul inspiră viitorul nostru

Cristian Vasile

Cristian Vasile

Cristian Vasile, directorul executiv al Esri România, vă va inspira pe parcursul conferinței cu privire la modul în care GIS-ul continuă să evolueze și să transforme organizațiile din România

GUEST SPEAKER
James Higgins

James Higgins

James Higgins este Director of Business Development for the Global Water Practice la Esri. Are peste 15 ani experiență în proiectarea și implementarea sistemelor informatice geografice.

Fii primul care află cele mai recente lucruri din GIS

ArcGIS

ArcGIS

Descoperiți noua modalitate de implementare a unui GIS modern. ArcGIS 10.6 duce maparea și analiza spațială la un alt nivel, deblocând întregul potențial al datelor.

Sfaturi și trucuri

Sfaturi și trucuri

Aflați noi sfaturi și trucuri de la sesiunile tehnice conduse de experții noștri. Descoperiți cele mai bune practici și construiți-vă un set nou de competențe în GIS.

Servicii Esri

Servicii Esri

Vorbiți cu experți din echipa de Professional Services. Obțineți îndrumări și cele mai bune practici pentru a implementa cu succes ArcGIS, testați aplicațiile și multe altele!

ArcGIS Apps

ArcGIS Apps

Interacționați live cu aplicațiile ArcGIS, focusate pe anumite funcționalități, gata configurate pentru a vă ajuta să faceți treaba într-un mod organzat și ușor.

De ce să participați

Manager / Executive

Conduceți-vă echipa folosind cele mai bune practici GIS

Întâlniți alți manageri sau directori pentru a discuta despre cele mai bune pratici în domeniul GIS. Descoperiți soluții noi care vor ajuta organizația dumneavoastră în capitalizarea seturilor de date de care dispuneți. 

Analist GIS

Consolidarea analizei, performanțelor și a rezultatelor

Întâlniți alți analiști GIS pentru a face schimb de experiență și pentru a discuta despre fluxuri de lucru. Descoperiți noile capabilități ale platfomei ArcGIS și discutați cu specialiștii Esri România.

Cercetător

Folosiți noi tehnologii GIS pentru o înțelegere aprofundată

Învatati despre tehnologia GIS și despre modul în care vă poate ajuta în proiectele în care sunteți implicați. Descoperiți moduri de implementare a tehnologiei GIS în diverse industrii.

Developer

Creați aplicații de top cu un set nou de instrumente

Discutați despre ultimele instrumente de dezvoltare, tehnologii și tehnici aplicate la crearea aplicațiilor ArcGIS. Asistați la sesiuni dedicate dezvoltării de aplicații GIS.

Vă așteptăm