Skip to Content

Conferința Utilizatorilor Esri România

Înregistrează-te acum

Stimați colegi

Conferința anuală a utilizatorilor Esri este locul unde vă veți întâlni fizic cu echipa Esri România (dezvoltatori, suport tehnic, professional services, instructori) și cu specialiști GIS din toate domenile. Aici veți afla ultimele noutăți ale platformei ArcGIS, veți testa aplicații, veți asista la prezentări live. Totodată, veți descoperi soluțiile oferite de partenerii Esri, veți interacționa cu colegi din domeniu și vă veți face noi prieteni.

Descoperă conferința

Alăturați-vă sesiunii plenare pentru a auzi de la directorul executiv al Esri România, Cristian Vasile, de la experții din personalul Esri și de la invitați speciali. Urmăriți sesiunile tehnice pentru a învăța să folosiți cele mai recente instrumente. Găsiți inspirație în prezentările la care participați.

Descoperiți Sesiunea Plenară

Descoperiți Sesiunea Plenară

Cristian Vasile, directorul executiv al Esri România, vă va inspira pe parcursul conferinței cu privire la modul în care GIS-ul continuă să evolueze și să transforme organizațiile din România.

Aflați ultimele noutăți

Aflați ultimele noutăți

În cadrul sesiunilor tehnice, experții Esri, vor demonstra cele mai recente progrese în ArcGIS. Veți putea afla trucuri practice și sfaturi pe care să le aplicați în propriile proiecte.

Cunoașteți invitații speciali

Cunoașteți invitații speciali

La Conferința Utilizatorilor Esri România veți putea participa la prezentările invitaților speciali, dar și să socializați cu aceștia sau cu colegi din domeniu. Veți afla care sunt provocările cu care se pot confrunta organizațiile și care sunt soluțiile geospațiale ce le rezolvă.

Participați la Conferința Utilizatorilor Esri

13 Septembrie 2022 | Hotel Novotel, București

Înregistrează-te