Despre ArcGIS

Platformă pentru cartare & analiză

ArcGIS dispune de instrumente profesionale pentru cartare și analiză spatială

Capabilități

ArcGIS oferă un set unic de capabilități pentru realizarea de analize. Obțineți rezultate utile folosind instrumentele contextuale de analiză și vizualizare a datelor. Distribuiți rezultatele și colaborați cu alți utilizatori prin intermediul hărților, apps-urilor și rapoartelor.

Previous
Next

CASE STUDY

Port of Rotterdam

The Port Authority in Rotterdam uses ArcGIS to keep operations running smoothly and efficiently

Ce primiți

ArcGIS este primul tău pas spre o organizare mai bună și spre un proces de gestionare a resurselor într-un mod eficient. Orice problemă sau eveniment are o componentă spațială. Descoperiți puterea locației cu cea mai bună investiție tehnologică pe care o puteți face.

Previous
Next

Implementare flexibilă

Implementați ArcGIS ușor și rapid în orgnaizația vostră. Esri oferă mai multe opțiuni flexibile de implementare pentru a satisface cerințele domeniului vostru de activitate.

Arhitectura platformei ArcGIS

Infrastructura cloud

Disponibil 24/7 și extrem de scalabil, SaaS și Esri Managed Cloud Services, vă ajută sa nu mai aveți nici o grijă cu privire la administrarea unei infrastructuri IT. Tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați și puteti începe să lucrați.

Citiți mai multe

Infrastructura voastră

ArcGIS rulează atât în propria infrastructură, securizată, cât și în platforme cloud precum AWS sau Microsoft Azure. Implemnetați pe singur calculator sau într-un sistem distribuit.

Citiți mai multe

Obțineți o versiune de evaluare gratuită ArcGIS

Obțineți versiunea