Skip to Content

Prețuri Licență Esri Departament de Uz Administrativ


Licența Esri Administrative Use Department oferă acces ușor la ArcGIS Online, ArcGIS Pro, ArcGIS Enterprise și mai mult de douăsprezece aplicații mobile. Utilizat de mii de instituții și sectoare școlare, ArcGIS este platforma de cartografiere și analitică care vă poate ajuta să obțineți perspective mai bune și să luați decizii mai bune. Hărțile inteligente ale campusului se integrează cu sistemele de afaceri uzuale pentru a ava o imagine completă a campusului dvs., în timp ce monitorizarea în timp real permite factorilor de decizie să se concentreze pe probleme înainte ca acestea să se transforme în crize. Vedeți prețurile și nivelurile de licență.

Confirmați-vă eligibilitatea pentru a vedea prețurile

Esri oferă prețuri speciale instituțiilor educaționale pentru software, instruire și asistență. Colaborăm cu SheerID pentru a verifica instantaneu eligibilitatea pentru aceste pachete speciale.

Frequently asked questions

Ce resurse sunt disponibile pentru a mă ajuta să încep cu ArcGIS Online?

Ce resurse sunt disponibile pentru a mă ajuta să încep cu ArcGIS Pro?

Ce resurse sunt disponibile pentru a mă ajuta să încep cu ArcGIS Enterprise?

ArcGIS Pro poate fi virtualizat?

Da. ArcGIS Pro poate fi utilizat în medii virtualizate, atât la sediu cât și în cloud, cu mare succes. Esri înțelege cât de importantă este tehnologia de virtualizare pentru utilizatorii noștri. ArcGIS Pro este testat intens și acceptat pe toate mediile de virtualizare majore, inclusiv Citrix XenDesktop, VMware Horizon și Microsoft Hyper-V VDI.

Testăm ArcGIS Pro într-o varietate de medii și configurații de virtualizare pentru a compila și furniza cele mai noi informații privind modalitatea de a obține experiența optimă pentru utilizator. Cele mai noi informații se regăsesc pe pagina cu Cerințele de Sistem ArcGIS Pro și în subiectul de Virtualizare din secțiunea de asistență.

Ce medii virtualizate acceptă ArcGIS Pro?

ArcGIS Pro este acceptat în mediile Citrix XenDesktop, VMware Horizon și Microsoft Hyper-V VDI. Pagina Cerințele de Sistem ale ArcGIS Pro include o listă a tuturor mediilor virtualizate acceptate. Analizăm și actualizăm constant această pagină pentru a oferi utilizatorilor noștri cele mai noi informații. Deoarece tehnologia de virtualizare se schimbă și evoluează atât de repede, este important să verificați des pagina de Cerințe de Sistem ale ArcGIS Pro și blogurile aferente.

Ce extensii sunt disponibile pentru ArcGIS Desktop?

Următoarele extensii sunt disponibile pentru ArcGIS Desktop:

 • ArcGIS 3D Analyst
 • ArcGIS Data Interoperability
 • ArcGIS Data Reviewer
 • ArcGIS Geostatistical Analyst
 • ArcGIS Image Analyst1
 • ArcGIS LocateXT
 • ArcGIS Network Analyst
 • ArcGIS Publisher
 • ArcGIS Schematics
 • ArcGIS Spatial Analyst
 • ArcGIS Tracking Analyst
 • ArcGIS Workflow Manager

Extensiile licențiate pentru ArcGIS Desktop pot fi folosite atât cu ArcGIS Pro cât și cu ArcMap (după cum sunt disponibile).

1Disponibil doar pentru ArcGIS Pro

Cum obțin ArcGIS Pro?

ArcGIS Pro este inclus în ArcGIS Desktop. Puteți descărca ArcGIS Pro din My Esri.