Internet of Things

Aflați cum puteți să valorificați întregul potențial al datelor IoT

Cu miliarde de senzori conectați, proiectați în produse și locuri din întreaga lume, directorii executivi din domeniul afacerilor și din cel administrativ, știu că valoarea IoT se află în cantitățile sale mari de date. Însă cele mai competitive organizații sunt pe punctul de a transforma performanța, disponibilitatea decizională și scalabilitatea, profitând de valoarea ascunsă a datelor IoT: locația, factorul where.

 

Obțineți gratuit cartea Making the Most of the Internet of Things, în format electronic, care descrie cel mai bine modul în care cunoașterea locației determină creșterea și performanța într-o lume conectată.

 

 

 

 

Organizațiile descoperă succesul datele IoT: Analiza locației de la miliarde de senzori

Într-o eră în care suntem conectați la miliarde de date având locații unice, necesitatea de a utiliza tehnologii avansate de localizare pentru colectarea, procesarea și analiza datelor necesare domeniului afacerilor va crește continuu. Datorită procesului de mashine learning, precum și datorită analizelor predictive (ce se va întâmpla?) și prescriptive (ce ar trebui făcut?), valoarea IoT accelerează. Se schimbă deja peisajul în sectoare precum comerț, producție, utilități și administrație.

Avantajul localizării în timp real, alimentat de un sistem informațional geografic (GIS)

 

Pentru că locația reprezintă un factor crucial al datelor IoT, multe organizații și întreprinderi consideră că un sistem GIS modern, alimentat de date în timp real, poate fi un instrument puternic pentru operațiuni. Prin integrarea, prelucrarea, analiza și vizualizarea a zeci de mii până la câteva milioane de evenimente pe secundă, un GIS în timp real oferă factorilor de decizie și părților interesate cele mai recente informații și perspective de care au nevoie, pentru a lua decizii și a dezvolta strategii imediate și viitoare. Este nevoie de un volum mare de date IoT, pentru a dezvălui modele, conexiuni și oportunități care permit luarea deciziilor și rezolvarea problemelor, într-un ritm mult mai rapid.

Urmăriți cum distribuirea locației în timp real stimulează creșterea și performanța afacerii
Esri pune la dispoziție cel mai avansat software GIS de analiză spațială.

75% dintre companiile din Fortune 500 S.U.A. aplică tehnologia Esri The Science of Where ™  în cadrul afacerilor și operațiunilor, pentru a-și promova propria transformare digitală, inclusiv integrarea tehnologiilor precum IoT.

Citiți cartea noastră digitală gratuită, Making the Most of The Internet of Things. Veți vedea conturi detaliate a șapte organizații din mediul afacerilor și guvern care utilizează tehnologia location intelligence în timp real, pentru a valorifica potențialul datelor IoT.

 

Spuneți-ne cum vă putem ajuta

Obțineți informații despre tendințele tehnologice

Revista WhereNext

Explorați modul în care puterea executivă din cadrul întreprinderilor adoptă transformarea digitală și tehnologiile emergente

Analizați revista WhereNext

Podcast-ul The Science of Where

Urmăriți interviuri scurte cu lideri de afaceri și de tehnologie, care împărtășesc analize și povestiri despre importanța datelor și despre alte forțe care permit transformarea digitală

Ascultați podcast-ul