Programul Esri - ArcGIS for Schools

Pregătirea tinerilor pentru dobândirea abilităților digitale și geospațiale

Angajamentul nostru

Prin programul educational ArcGIS for Schools, Esri  susține European Commission's Digital Skills and Jobs Coalition, oferind software și resurse GIS, cu titlu gratuit tuturor școlilor și liceelor din țările membre Uniunii Europene. Școlile particulare sunt deasemenea eligibile pentru a se inscrie în acest program. Instituțiile participante primesc instrumente și date GIS în cloud, care permit educatorilor și profesorilor să aibe o abordare moderna și interactiva de prezentare a programei scolare, nu numai în domeniul geografie, dar și în istorie, biologie, informatica etc., și, mai mult de atât, oferă elevilor un mijloc flexibil de învățare, le consolidează gândirea spațială și le dezvoltă abilitățile de rezolvare a diferitelor probleme din viața reală, pregătindu-i pentru o varietate de cariere disponibile în secolul douazeci și unu.

Citiți mai multe

Servicii educaționale

În plus față de produsele software, distribuitorii și partenerii Esri din țările membre Uniunii Europene oferă servicii educaționale. Aceste servicii includ cursuri de formare pentru cadrele didactice, exerciții practice de parcurs în clasă, activități în teren și seturi de date spațiale la nivel local, cum ar fi imagini satelitare și hărți digitale. Esri colaborează cu educatori, profesori și voluntari, cunoscuți sub denumirea de GeoMentori, pentru a crea lecții care să se alinieze la standardele naționale de curriculă.

GIS for Schools oriunde pe glob

Similar cu Uniunea Europeana, Esri a condus acest program în SUA, începând cu anul 2014, prin care a donat software și instruire în valoare de 1 miliard de euro. În tot acest timp, mii de școli și elevi au experimentat beneficiile utilizarii GIS-ului în sala de clasă. Citiți mai multe pe pagina web a programului derulat în SUA, pentru a vedea exemple de lecții de GIS, create pentru diferite discipline.

Citiți mai multe

STORY MAP

Școli participante

Multe școli și instituții participă activ la programul Esri ArcGIS for Schools. Descoperiți unde se desfășoară acest program.

Vedeți story map-ul