Cariere în GIS


Organizațiile se bazează din ce în ce mai mult pe inteligența locației pentru a lua decizii mai bune. Ca și consecință, există cerere din ce în ce mai mare pentru cariere în GIS. Înzestrați cu abilități de analiză spațială și vizualizare de date, profesioniștii GIS se califică pentru posturi din nenumărate domenii.   

0:00

Climatolog

Ned Gardiner, NOAA Climate Program Office

Centrul Național al Datelor Climatice folosește cea mai mare arhivă din lume a datelor climatice pentru a furniza analize pentru toate sectoarele
0:00

Specialist Mediu

Michael Fay, Wildlife Conservation Society

Specialișii călătoresc prin toată lumea, utilizând colectarea datelor și tehnologia de cartografiere pentru a identifica și conserva parcuri.
0:00

Silvicultor

Chris Ferner, Colorado State Forest Service

Silvicultorii administrează gradul de utilizare și dezvoltare al pădurilor și al resurselor naturale, utilizând tehnologia GIS.
0:00

Manager GIS

Ingrid Bruce, City of Rancho Cucamonga

Managerii de GIS folosesc tehnologia locației pentru a planifica, asista și îmbunătăți orașele lor. Află cum utilizează acest oraș GIS-ul.
0:00

Geograf în domeniul Sănătății

Seth Wiafe, Loma Linda University

Geografii realizează o combinație între GIS, teledetecție și tehnologii GPS pentru a preveni boli și pentru a opri răspândirea lor.
Watch Video
0:00

Pompier în Elicopter

Steve Robinson, Los Angeles Fire Department

Pompierii din Elicoptere folosesc GIS pentru a cartografia incidente din aer, partajând informații vitale cu reprezentanții orașului.
0:00

Dezvoltator de Aplicații

Christine Mobius, Blue Raster

Dezvoltatorii de Aplicații și Programatorii pot rezolva probleme, utilizând cod pentru a realiza hărți interactive care prezintă date geografice.

Testimonial

In my professional career, I have worked as a GIS professor, consultant, and manager; but I can say that my biggest accomplishment in my professional life has been working as the GIS director at Hopew

Luis Olivieri

GIS Director, Hopeworks ‘N Camden

Descoperă carierele în GIS

În fiecare zi, milioane de oameni utilizează GIS-ul în domenii ca guvernare, industrie și academic. Devino parte a comunității GIS prin asigurarea unei cariere pline de satisfacții.