Ce este GIS-ul?

Un cadru pentru organizare, comunicare și înțelegerea lumii.

GIS-ul (Sistem Informațional Geografic) este cadrul care permite culegerea, gestionarea și analiza datelor. Având rădăcinile în știința geografiei, GIS-ul integrează mai multe tipuri de date. Analizează locații spațiale și organizează straturi de informații în vizualizări utilizând hărți și scene 3D. Având această capabilitate unică, GIS-ul dezvăluie o înțelegere mai profundă a datelor, cum ar fi modele, relații și situații - ajuntând utilizatorii să ia decizii mai inteligente.  

Cum este utilizat GIS-ul?

Sute de mii de organizații din aproape toate domeniile utilizează GIS-ul pentru a crea hărți care comunică, realizează analize, distribuie informație și rezolvă probleme complexe care apar în lume. Acest lucru schimbă modul în care funcționează lumea.

Cum funcționează GIS-ul


Tehnologia GIS aplică știința geografiei utilizând unelte pentru înțelegere și colaborare. Îi ajută pe oameni să atingă un scop comun: să obțină inteligență pentru acțiune din toate tipurile de date.

Previous
Next

Cine utilizează GIS-ul

GIS-ul modern este despre participare, impărtășire și colaborare. Descoperă cum tehnologia întărește relațiile, crește eficiența și deschide canale de comunicare în comunitatea ta.

Previous
Next
Previous
Next