Prezentarea GIS-ului


Hărțile GIS fac mai mult decât să afișeze și să analizeze date - deasemenea spun povești puternice. Toate exemplele prezentate în această galerie reușesc să inspire, să distingă, să promoveze, să intrige.

 • Iluminând adâncul

  De Esri's StoryMaps Team

  Acesta este primul capitol dintr-o serie de patru părți despre un efort în desfășurare de a descoperi, explora, cartografia și afla despre cele mai adânci zone ale oceanelor planetei noastre în moduri care nu au mai fost făcute până acum.

 • Un râu renăscut

  De Esri

  Multe dintre cele 14.000 de baraje ale Americii sunt vechi. Aceasta este povestea râului Elwha, unul dintre primele, cele mai mari și cele mai de succes cazuri de eliminare a unui baraj din Statele Unite.

 • Piraterie și călătorii în timp

  De John Nelson

  Treizeci de ani de piraterie nautică văzuți prin felii de calendar. Această poveste arată cum combinația dintre informațiile geografice și timpul este o combinație puternică.

 • Avalanșe de zăpadă

  De Karolina Korzeniowska

  Avalanșele din Alpii Elvețieni pot fi mortale. Această hartă interactivă demonstrează capacitatea teledetecției de a detecta locația și probabilitatea declanșării unei avalanșe și de a ne arăta frecvența declanșării acestora .

 • Inundațiile de coastă

  De NOAA/NOS, Old Dominion University, ESRI

  Vezi cum sunt afectate comunitățile de coastă de creșterea nivelului mării și datele care pot ajuta.

 • Munții de Foc

  By Esri

  Ei pot sta latenți secole întregi, iar apoi, peste noapte, pot să arunce metri cubi de rocă topită și cenusă, amenințând milioanele de oameni care trăiesc în umbra lor. Ia parte la un tur interactiv al celor mai activi și mortali vulcani.

 • Sfârșitul liniei

  De Esri

  O jumătate de milion de oameni fac naveta la Washington, D.C. în fiecare zi. Pe măsură ce valorile în creștere ale caselor îi împing pe oameni mai departe, navetiștii își asumă povara unui sistem de transport public aflat în dificultate.

 • Maparea Ecologiei Oceanului

  By Esri

  Un consorțiu format din mai mult de 100 de națiuni a autorizat această hartă globală a Unităților Ecologice Marine (EMUs) pentru a susține utilizarea înțeleaptă a resurselor oceanului și a conservării rezistenței mediului.

 • Povestea acumulării asigurărilor

  De Esri

  Vedeți cum ArcGIS sprijină asiguratorii să înțeleagă riscul de pericol și riscul de acumulare.

 • Imobiliare

  De Esri

  Vizualizați această poveste pentru a descoperi cum ArcGIS aduce beneficii industriei imobiliare - ca platformă pentru locuințe sociale, management al proprietăților, întreținere, dezvoltare și multe altele.

Previous
Next

Vrei să vezi mai multe hărți incredibile?