Prezentarea GIS-ului


Hărțile GIS fac mai mult decât să afișeze și să analizeze date - deasemenea spun povești puternice. Toate exemplele prezentate în această galerie reușesc să inspire, să distingă, să promoveze, să intrige.

Recomandat

De Brooklyn Park, MN

Înaintează înțelept și înflorind. Așa funcționează afacerile în Brooklyn Park, Minnesota. Există un motiv pentru care Brooklyn Park este numit The Huburb. Al 6-lea oraș ca dimensiune din Minnesota deține o populație diversificată și în creștere, cu acces ușor în The Twin Cities, care găzduiește peste 1500 de afaceri și care realizează investiții în infrastructura.

>>>>>>> e633bd5cb8448cbaadbcfb9f70488e4a5d19acb2
Vizualizează acest Story Map

Abordarea Epidemiei Opiaceelor

De Esri

Atunci când Departamentul de Sănătate din cadrul Universității Northern Kentucky a avut nevoie de o modalitate de a comunica serveritatea epidemiei de opiacee comunității sale, GIS-ul a răspuns nevoii.

Maparea Ecologiei Oceanului

De Esri

Un consorțiu format din mai mult de 100 de națiuni a autorizat această hartă globală a Unităților Ecologice Marine (EMUs) pentru a susține utilizarea înțeleaptă a resurselor oceanului și a conservării rezistenței mediului.

Avalanșe de zăpadă

De Karolina Korzeniowska

Avalanșele din Alpii Elvețieni pot fi mortale. Această hartă interactivă demonstrează capacitatea teledetecției de a detecta locația și probabilitatea declanșării unei avalanșe și de a ne arăta frecvența declanșării acestora .

Exploratorul Hazardelor din Seattle

De Orașul Seattle, WA

Departamentul de Analiză și Identificare a Vulnerabilității Hazardelor din Seattle (SHIVA) identifică 18 hazarde care prezintă cel mai mare risc pentru oraș.

Sunetele din Pădurea Tropicală Borneo

De The Nature Conservancy

Ce poate să ne spună simfonia sunetelor dintr-o pădure tropicală despre biodiversitate? Oamenii de știință de la The Nature Conservacy au descoperit că sunetele pot să ne ofere indicii despre componența și despre sănătatea ecosistemului tropical.

Munții de Foc

De Esri

Ei pot sta latenți secole întregi, iar apoi, peste noapte, pot să arunce metri cubi de rocă topită și cenusă, amenințând milioanele de oameni care trăiesc în umbra lor. Ia parte la un tur interactiv al celor mai activi și mortali vulcani.

Renașterea unui Râu

De Esri

Multe dintre cele 14000 de baraje din America sunt învechite. Aceasta este povestea Râului Elwha, unul dintre primele, cele mai mari și cele mai de succes cazuri de îndepărtare a unui baraj din Statele Unite.

Udarea culturilor utilizând știința

De Natural Resources Conservation Service

Angajații NRCS lucrează împreună pentru a ajuta producătorii să găsească și să aplice soluții de conservare. Vizitează Front Field Organic Farm în Winterville, Georgia pentru o primă vedere a planului de conservare a apei de irigații în acțiune.

Capătul liniei

De Esri

Jumătate de milion de oameni fac naveta către Washington, D.C. în fiecare zi. Creșterea valorilor caselor îi împinge pe oameni să meargă mai departe în acest fel, navetiștii suportând povara unui sistem de tranzit public.

O abordare colaborativă pentru gestionarea situației oamenilor fără adăpost

De Esri

În timp ce numărul persoanelor fără adăpost din Anchorage crește, echipa responsabilă din cadrul primăriei a utilizat GIS-ul pentru a urmări taberele și interacțiunile acestora cu afacerile din vecinătate și cu cartierele vecine, într-un mod eficient și oportun.

Vrei să vezi mai multe hărți incredibile?