Explorati orice suprafata de pe glob cu ArcGIS Earth. Lucrati cu o varietate de formate de date 3D si 2D … inclusiv KML.

Afisati date, masurati distante si suprafete, si adugati adnotari. ArcGIS Earth are orice aveti nevoie pentru a intelege usor informatiile spatiale astfel incat sa obtineti intreaga imagine de ansamblu.

Navigati in jurul lumii


Faceti zoom pornind de la imaginea intregului glob pana la acoperisul casei dumneavoastra. Explorati terenul, oceanele si muntii oriunde in lume.

Vedeti datele dumneavoastra pe glob


Fie ca este vorba de anumite locatii sau modele de planificare, adaugati-le a treia dimensiune si observati detalii pe care le-ati putea rata in 2D. Deschideti instant fisiere KML, shapefile-uri sau servicii web si vizualizati-le in 3D.

Desenati, masurati, analizati


Desenati puncte, linii sau poligoane pentru a evidentia informatia. Masurati distante si arii in 3D. Adaugati adnotari si date contextuale pentru a intelege intreaga imagine.

Comunicati progresul


Prezentati clientilor statusul proiectului intr-un mod interactiv 3D. Trimiti prin email extentul de harta facand un singur click sau salvati-l ca imagine si partajati-l cu alti utilizatori.

Care sunt beneficiile utilizarii ArcGIS Earth
in organizatia dumneavoastra


Se potriveste cu fluxurile de lucru deja existente

Continuati sa efectuati operatiunile organizatiei dumneavoastra cu intreruperi minime. Utilizati ArcGIS Earth cu formate de date familiare. ArcGIS Earth este gratuit, asa ca toata lumea il poate instala si utiliza.

Continuati sa lucrati cu incredere

Treceti la o solutie care permite miilor de utilizatori sa deschida, sa vizualizeze si sa lucreze cu date 3D si 2D. In cateva click-uri puteti adauga date din ArcGIS– on premises si in cloud.

Lucrati cu un partener de incredere

In ultimii 45 de ani, Esri s-a focusat pe sprijinirea comunitatii geospatiale din intreaga lume. ArcGIS Earth este o componenta de baza a platformei ArcGIS.

ArcGIS Earth este complet integrat cu platforma ArcGIS astfel incat sa puteti accesa, partaja si publica intr-un mediu securizat datele si hartile dumneavoastra.

Urmeaza sa apara


Inginerii de produse si dezvoltatorii Esri au lansat ArcGIS Earth in decursul ultimului an de zile. De-acum inainte se vor ocupa sa adauge imbunatatirile de care aveti nevoie.

Implicati-va in ceva maret

Odata ce utilizati ArcGIS Earth, va alaturati sutelor sau miilor de oameni din intrega lume care deja au descoperit beneficiile ArcGIS. Ei utilizeaza aceste beneficii pentru a analiza date 2D si 3D, pentru a comunica informatiile si pentru a lua mult mai rapid decizii.

Descarcati ArcGIS Earth →

Ruleaza pe Windows 7 sau mai nou.

Pentru a comanda suportul fizic, contacti Esri Customer Service.