Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. GIS for Electric - Aplicatii
 

Solutii GIS pentru electricitate

Solutiile ArcGIS for Electric ofera aplicatii diverse care vor creste valoarea serviciilor oferite de dumneavoastra.

Descoperiti mai multe despre solutia ArcGIS for Electric Utilities.


Modelul ArcGIS Online pentru companii de electricitate

ArcGIS Online for Electric va ghideaza prin tot procesul de creare si configurare al contului ArcGIS Online. Folosid acest model veti putea sa

  • Configurati ArcGIS Online ca un portal de harti si aplicatii
  • Creati grupuri pentru a permite partajarea resurselor
  • Organizati serviciile de harta
  • Creati harti si aplicatii de harta relevante pentru organizatia si clientii dumneavoastra

Incercati ArcGIS Online for ElectricEvaluarea pagubelor

Dupa un eveniment meteorologic major, cum ar fi o furtuna, este necesara determinarea impactului si evaluarea pagubelor produse in vederea implicarii echipelor de interventie. Exista doua aplicatii conexe care va vor ajuta in gestionarea si evaluarea incidentelor:

Damage Assessment Collector ruleaza pe tablete si telefoane mobile (smartphones) si permite echipelor din teren sa intocmeasca rapoarte de daune si sa faca fotografii.

Damage Collections Dashboard permite managerilor sa examineze pagubele in timp real, sa sumarizeze informatiile in functie de tipul obiectivului afectat si sa evidentieze punctele critice sau severe ce necesita interventie imediata.

 Raportarea problemelor din reteaua de iluminare stradala

Aplicatia de raportare a unei probleme din reteaua de iluminare stradala vine in ajutorul dumneavoastra datorita faptului ca permite cetatenilor sa se implice si sa contribuie la intretinerea retelei de iluminare stradala. Aceasta aplicatie permite cetatenilor sa vizualizeze amplasarile stalpilor sa iluminare din vecinatatea lor si sa raporteze eventuale probleme aparute. Cetatenii vor putea accesa aplicatia fie de acasa de pe un computer fie de pe telefonul mobil.

Incercati aplicatia de raportare a problemelor din reteaua de iluminare stradalaAplicatia publica de vizualizare a incidentelor

Public Outage Viewer ajuta companiile de electricitate sa comunice cu clientii acestora in timpul unor intreruperi ale furnizarii serviciilor de electricitate. Va informa cetatenii cu privire la momentul in care problemele vor fi remediate si care sunt regiunile afectate.

  • Aplicatie cloud publica
  • Permite scalarea resurselor pentru a face fata cererilor
  • Disponibila 24/7/365 indiferent de starea infrastructurii de retea
  • Include un model de procesare ce calculeaza numerele de intreruperi per arie, o definitie a serviciului de harta si documentatia necesara crearii hartii de incidente (intreruperi electricitate)

Incercati Public Outage ViewerDescoperiti mai multe despre solutiile ArcGIS for Electric Utilities