Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. ArcGIS for Local Government - Caracteristici
 

Caracteristici

Solution Resources

Resurse

Centrul de resurse Esri gazduieste modele de date si aplicatii ce pot fi personalizate. Modelele de date si aplicatiile sunt descarcabile si adreseaza probleme precum: siguranta publica, proprietati, alegeri, planificare si dezvoltare, lucrari publice si utilitati. Pe masura ce sunt dezvoltate sabloane noi, acestea vor fi adaugate colectiei de resurse existente.

Content

Continut

Pornind de la harti de fundal la date demografice, date legate de comert si afaceri, Esri ofera o gama variata de harti de inalta calitate ce pot fi utilizate direct in proiectele dumneavoastra.

Professional Development

Dezvoltare profesionala

Esri ofera multe oportunitati pentru dezvoltarea profesionala prin instruiri si certificari pentru a ajuta utilizatorii in sporirea cunostintelor GIS pe care le detin si pentru a ajuta organizatiile sa maximizeze investitiile realizate. Sesiuni de cursuri cu instructor, cursuri web si certificarile tehnice sunt disponibile in cadrul multor conferinte si evenimente GIS.

Deployment and Licensing

Licentiere

Pentru a utiliza resursele disponibile in solutia ArcGIS for Local Government aveti nevoie de tehnologia Esri. Sistemul ArcGIS reprezinta o suita de produse software ce sunt disponibile intr-o multitudine de niveluri de licentiere si optiuni de instalare. In plus, fata de preturile individuale per produs, Esri ofera Acordul de licentiere (Enterprise License Agreements) solutie de licentiere ce ofera o modalitate eficienta din punct de vedere a costurilor, de gestionare si punere la dispozitie a solutiilor GIS existente catre intreaga organizatiei contra unei sume anuale fixe.
Network of Experts

Retea de experti

Whether your GIS is supported by in-house staff or your plans call for using outside help, Esri supports users in the effective implementation and application of GIS technology. Extended support and professional services specialists and a global network of partners deliver innovative solutions to solve the toughest geospatial challenges.