Caracteristici

ArcGIS for Windows Mobile include o suita de aplicatii preconfigurate si un software development kit (SDK).

Aplicatii preconfigurate

Aplicatiile ArcGIS for Windows Mobile preconfigurate se integreaza cu ArcGIS for Server (si ArcGIS for Desktop) pentru a permite gestionarea si implementarea centralizata a datelor si hartilor GIS, a sarcinilor de lucru si a proiectelor.

Aplicatia ArcGIS for Windows Mobile poate fi utilizata pentru a

  • Vizualiza si naviga in harta pentru a directiona intr-un mod eficient personalul din teren si pentru a monitoriza bunurile.
  • Colecta, edita, si actualiza date GIS in timp real si pentru a partaja imediat informatia cu colegii din birou.
  • Cauta si gestiona o lista de obiecte spatiale pentru a realiza sarcini de lucru sau pentru a planifica activitati viitoare.
  • Implementa rapid functionalitatea GIS mobila fara a fi necesara dezvoltarea unei solutii proprii.

ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile

ArcGIS for Windows Mobile include un SDK, care permite dezvoltatorilor sa utilizeze instrumente simple pentru a crea aplicatii GIS „lightweight” personalizate in functie de cerintele utilizatorilor.

ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile poate fi utilizat pentru a

  • Crea si implementa aplicatii mobile ce functioneaza atat intr-un mediu conectat cat si intr-un mediu deconectat.
  • Crea aplicatii geocentrice ce ofera functionalitati GIS fundamentale precum afisarea hartilor, navigarea in harta, suport pentru GPS si operatii de editare.
  • Imbunatati aplicatiile de business existente, cum ar fi gestionarea relatiilor cu clientii si automatizarea sistemelor pentru serviciile din teren utilizand functionalitati geospatiale.

ArcGIS Resources

ArcGIS for Windows Mobile include suport tehnic pentru dezvoltatori prin intermediul ArcGIS Resource Center ce poate fi accesat online. Acesta ofera acces la asistenta, sabloane de aplicatii, documentatie, forumuri, blog-uri si galerii de coduri.