Pret

Contactati-ne pentru a obtine informatii despre pret si optiunile de licentiere.

Licentiere

ArcGIS for Windows Mobile este disponibil cu Arcgis for Desktop (Basic, Standard, Advanced).

  • O licenta runtime mobila este inclusa in fiecare licenta ArcGIS.
  • Utilizatorii ArcGIS care au nevoie de mai multe licente runtime ArcGIS Mobile, le pot achizitiona in pachete de cate 5 sau 50 de licente.

ArcGIS for Windows Mobile este disponibil cu Arcgis for Server (Advanced Enterprise, Advanced Workgroup si Standard Enterprise).

  • Organizatiile care detin o licenta de ArcGIS for Server Advanced Enterprise beneficiaza de un numar nelimitat de licente runtime ArcGIS for Windows Mobile fara costuri suplimentare.
  • Organizatiile care detin o licenta ArcGIS for Server Advanced Workgroup sau ArcGIS for Server Standard Enterprise si au nevoie de mai multe licente runtime ArcGIS Mobile, le pot achizitiona in pachete de cate 5 sau 50 de licente.

ArcGIS for Windows Mobile face parte de asemenea si din Esri Developer Network (EDN). EDN reprezinta un abonament anual ce ofera acces la aplicatiile software ArcGIS cu scopul de a dezvolta sau testa aplicatii.

Utilizarea aplicatiilor software Esri face obiectul contractului de licenta Esri (Esri license agreement).

Beneficii in cadrul Enterprise License Agreements

Oferim preturi speciale pentru organizatiile care doresc sa participe in programul Esri Enterprise License Agreement. Acest program reprezinta o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru cei ce doresc sa implementeze solutii GIS la nivelul intregii organizatii.