Doriti sa aflati mai multe informatii?

Descoperiti continutul format din brosuri, documente tehnice, inregistrari audio si video dedicate aplicatiilor mobile. Accesati resursele pentru o valorificare optima a produselor.

Brosuri


ArcGIS for Mobile

Brosura 'ArcGIS for Mobile' va ofera a scurta prezentare a modului de utilizare a tehnologiei GIS pe dispozitivele mobile.


Articole


Simplifying Situational Awareness

Articolul 'Simplifying Situational Awareness' prezinta avantajele utilizarii tehnologiei mobile GIS pentru monitorizarea deversarii petrolului si a activitatilor de teren.

The Exponential Business Benefits of GIS

Articolul 'The Exponential Business Benefits of GIS' ofera detalii despre integrarea GIS cu tehnologia SAP in Serviciul de Administrare al Strazilor din San Diego.

Groundbreaking GIS Application for NASCAR Events

Articolul 'City of Dover, Delaware, Deploys Groundbreaking GIS Application for NASCAR Events' prezinta beneficiul utilizarii ArcGIS for Server si ArcGIS for Mobile pentru monitorizarea evenimentelor si actionarea rapida in caz de urgente.

Video


Vizualizati inregistrarile video in care veti descoperi notiuni despre ArcGIS for Windows Mobile, precum si exemple de cum puteti folosi aceste aplicatii pentru a le implementa pe dispozitivele mobile.

ArcGIS for Windows Mobile Team—Behind the Scenes

ArcGIS for Windows Mobile—A Simplified Field Experience
Permite crearea facila a proiectelor mobile si o comunicare rapida si eficienta cu personalul din teren.

Disseminating Information to the Field

Disseminating Information to the Field Using ArcGIS for Windows Mobile
Contine capabilitati de livrare a formatului GIS si a datelor spatiale pentru o varietate de dispozitive mobile.

Using ArcGIS for Windows Mobile for Claims

Using ArcGIS for Windows Mobile for Claims Management
Aplicatia elimina complet necesitatea formularelor datorita procesului de sincronizare a datelor culese pe teren catre personalul de la birou. 

ArcGIS for Windows Mobile Demo

Collect Assets and Synchronize Data with ArcGIS for Windows Mobile
Aplicatia ArcGIS for Windows Mobile simplifica procesul de culegere si incarcare a datelor: personalul din teren culege date, le sincronizeaza pe server, iar apoi informatia devine imediat disponibila tuturor utilizatorilor din intreprindere.

Training Demos

Introducere in ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile


Vizualizati seminarul [60:00].

Acest seminar ofera o privire de ansamblu asupra arhitecturii ArcGIS Runtime SDK for Windows Mobile utilizand suita de componente .NET, precum si pasii de baza pentru a construi aplicatii mobile GIS personalizate, fluxuri de lucru si strategii necesare implementarii si gestionarii aplicatiilor GIS mobile.

Solicitati mai multe informatii

Pentru a primi informatii in format tiparit sau digital despre tehnologia Esri sau pentru a adresa intrebari, va rugam sa ne contactati la urmatoarele adrese: dsaizu@esriro.ro sau sbitanescu@esriro.ro.