ArcGIS
date deschise

Descoperiti →

Conectati cetatenii si organizatiile cu datele detinute de dumneavoastra

Creati in cateva minute un website public pentru a distribui datele dumneavoastra. ArcGIS – date deschise, este o solutie inclusa in ArcGIS Online, gazduita si administrata de Esri.


Puneti in valoare investitiile

Ca si furnizor de date, ArcGIS – date deschise va permite sa beneficiati de investitia in platforma ArcGIS. Veti putea sa partajati datele pe care le-ai colectat si administrat in ArcGIS Online, cu toti utilizatorii.


Conectati-va cu cetatenii

Cetatenii sunt parte integrata a oricarei comunitati. Indiferent ca achizitioneaza o casa sau ca au intrebari referitoare la constructia unei cai de conumicatii, datele deschise permit cetatenilor sa utilizeze datele dumneavoastra, si va permite sa aveti o mai buna intelegere a problemelor cu care se confrunta comunitatea in care traiti.


Creati propriul website

Ca si detinator al unei subscriptii ArcGIS Online, puteti incepe sa construiti gratis un website, cu date deschise, asupra caruia puteti stabili propriul look and feel. Odata terminat, utilizatorii pot vizualiza harti si cauta si descarca datele de care sunt interesati.

Inregistrati-va pentru 30 de zile - versiune de evaluare ArcGIS Online.

Descoperti →