ArcGIS for INSPIRE

Implementeaza INSPIRE rapid si usor

ArcGIS for INSPIRE ofera o solutie web GIS puternica si moderna pentru a asigura respectarea specificatiilor INSPIRE in ce priveste seturile de date, serviciile si metadatele.


What is INSPIRE?

Ce este INSPIRE?

Directiva INSPIRE reprezinta un cadru de lucru cu termene de implementare, ce permite partajarea datelor spatiale in cadrul Uniunii Europene prin intermediul unei infrastructuri multinationale si multi-organizationala (agentii) de date spatiale (SDI). Tehnologia si conditiile de acces specifice INSPIRE ii aduc impreuna pe producatorii de date si pe utilizatori, intr-o comunitate ce partajeaza informatia geospatiala.


Build a Complete INSPIRE Solution

Creati o solutie INSPIRE completa

ArcGIS for INSPIRE extinde platforma ArcGIS pentru a asigura conformitatea datelor, serviciilor si a metadatelor din punct de vedere al directivei INSPIRE, fara a fi nevoie de procese complexe de migrare a datelor.

ArcGIS for INSPIRE include:

  • Extensia pentru ArcMap pentru a crea si actualiza seturile de date spatiale si metadatele in format INSPIRE.
  • Extensia pentru ArcGIS Enterprise pentru serviciile de Vizualizare si Descarcare
  • Template-uri pentru bazele de date in format INSPIRE, in care, cu ajutorul instrumentelor ETL (Extract – Transform – Load) se pot migra date din bazele de date existente.
  • Geoportalul open source Esri Geoportal Server si add-on-uri pentru a include intr-un catalog si a indexa metadatele in format INSPIRE si a oferi servicii de Cautare.

Prepare for Future Requirements/Mandates

Pregateste-te pentru viitoare specificatii

ArcGIS for INSPIRE ofera o modalitate de a implementa directiva INSPIRE prin respectarea specificatiilor si a termenelor limita. Astfel, ArcGIS for INSPIRE este util fie ca esti pregatit sa-ti armonizezi setul de date conform specificatiilor INSPIRE, fie ca doresti sa il distribui ca si servicii INSPIRE.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Contactati-ne →