ArcGIS Online

Cartografiere fara limite

Incercati ArcGIS →

ArcGIS Online este o platforma de cartografiere completa, bazata pe cloud. Creati si partajati harti aspectuoase si orice altceva in procesul acesta. Este posibil doar cu ArcGIS Online, un software-as-a-service scalabil si securizat gazduit de Esri.

Utilizatorii nostri fac cele mai grozave lucruri

ArcGIS Online va permite sa incepeti rapid. Este conceput pentru ca oricine sa lucreze oricand, pe orice dispozitiv.

Suport complet pentru harti, aplicatii si nu numai

Harti, aplicatii, analize, administrare, colaborare€… le puteti realiza pe toate cu ArcGIS Online. Caracteristicile sale sofisticate sunt de neegalat de catre solutiile simple de cartografiere, insa sunt suficient de usor de utilizat în cadrul organizatiei dumneavostra. Si iata de ce este cu adevarat special:

Scalabil

Fiind un serviciu bazat pe cloud, ArcGIS Online este conceput de la zero pentru a se scala automat cu scopul de a face fata zilnic in perioadele de varf. Indiferent daca aveti sute de vizualizari sau milioane, Esri il scaleaza pentru dumneavoastra fara sa fiti nevoiti sa instalati sau sa gestionati ceva.

Scalable
apps for everyone

Aplicatii pentru toată lumea

Lucratorii de teren, directorii executivi, clientii, contractorii, cetatenii —atat de multi oameni au nevoie de informatii bazate pe locatie. ArcGIS Online ofera aplicatii de cartografiere si instrumente care fac facila munca dumneavoastra si partajarea acesteia cu alti utilizatori.

Aflaţi mai multe despre aplicatiile ArcGIS

Harti gata de utilizat

Incepeti imediat. ArcGIS Online ofera o serie de harti de fundal, imagini la rezolutie superioara si cele mai apreciate date demografice. Creaţi harti 2D si 3D cu aplicatiile integrate pentru harti si scene. Accesati harti si straturi tematice cu sute de subiecte din atlasul actualizat al lumii—o colectie in continua crestere de la comunitatea de utilizatori Esri.

Rasfoiti harti pregatite pentru utilizare

Self-Service

Oferiti colegilor de munca posibilitatea de a utiliza cartografierea self-service. Instrumentele de cartografiere ArcGIS Online sunt puternice, dar usor de utilizat, astfel ca toata lumea din organizatia dumneavoastra poate crea si partaja harti aspectuoase. Pe langa cartografiere, oamenii din organizatia dumneavoastra pot utiliza ArcGIS Online pentru a explora date si pentru a obtine informatii care contribuie la luarea unor decizii mai bune.

Aflati mai multe despre cartografierea self-service

Administrare

Utilizati ArcGIS Online cu incredere, oferind in acelasi timp utilizatorilor dumneavoastra ceea ce le este necesar pentru a-si îndeplini sarcinile. Instrumentele de administrare din ArcGIS Online includ tot ceea ce va este necesar pentru a controla si gestiona persoane si continut. Puteti aloca roluri si privilegii particularizate, puteti gestiona licente si continut si puteti vizualiza starea sistemului dumneavoastra.

Aflati mai multe despre administrare

Securizat si de incredere

ArcGIS Online este proiectat ca sistem securizat cu acces controlat. Puteti accesa in permanenta informaiii actualizate despre securitate, confidentialitate si conformitate si actualizari si alerte de securitate, cele mai bune practici, disponibilitatea sistemului si istoricul starilor.

Aflati mai multe despre securitate

Map Overlay