Caracteristici generale

Puteti crea foarte rapid continut cu datele dumneavoastra folosind hartiile si aplicatiile gata de utilizat pe care le puteti partaja cu usurinta in intreaga organizatie. Accesati informatiile spatiale ale organizatiei dumneavoastra de pe desktop, browser, tableta sau smartphone, oricand, oriunde.

Aplicatii pentru toti

Aplicatiile ArcGIS va pot face mai eficient, indiferent de scopul vostru. Acestea sunt concepute pentru a va ghida in sarcini specifice si pentru a ca ajuta sa realizati aceste sarcini cu o mare usurinta, avand beneficii maxime. Sunt gandite sa lucreze pentru dumneavoastra, necesita o configurare minima spre deloc si pot fi accesate cu sau fara o conexiune la Internet.

Cititi mai multe despre aplicatiile ArcGIS

Harti gata de utilizat

ArcGIS include Living Atlas of the World, compus din harti si date pe mii de teme diferite. Mergeti dincolo de hartile de fundal sau imaginile satelitare si explorati harti despre oameni si intreprinderi, peisaje si clima, transporturi si multe altele.

Explorati hartile gata de utilizat

Vizualizare

Cu ArcGIS puteti vizualiza cantitati mari de date si transmite informatii intr-un mod mult mai atractiv decat doar in cuvinte. Partajarea informatiilor vizual, prin intermediul unei harti, face ca ideile dumneavoastra sa fie mai usor de inteles pentru alte persoane. Aduceti datele la viata cu ArcGIS si spuneti povestile pe care le doriti.

Cititi mai multe despre vizualizare

Analitice

Lumea noastra este inundata de date, de la social media la imagini satelitare. Cum faci un sens din toate informatiile? Analiza spatiala va permite sa identificati si sa cuantificati implicatiile, consecintele si impactul deciziilor voastre.

Cititi mai multe despre analitice

Administration

ArcGIS include tot ce aveti nevoie pentru a controla si gestiona utilizatori si continutul din cadrul organizatiei. De la atribuirea de roluri personalizate si privilegii pana la gestionarea licentelor si a continutului si la vizualizarea starii de sanatate a sistemului. Instrumentele de administrare garanteaza utilizarea ArcGIS cu incredere, oferind in acelasi timp utilizatorilor ceea ce au nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit sarcina de lucru.

Cititi mai multe despre administrarea ArcGIS

ArcGIS Marketplace

Destinatia dumneavoastra pentru aplicatii si date furnizate de parteneri autorizati Esri, distribuitori si Esri.

Cititi mai multe pe ArcGIS Marketplace

Solutiile ArcGIS

Economisiti timp cu crearea de harti, aplicatii si in configurarea platformei, specifice industriei dumneavoastra. Utilizati sabloane pentru a configura aplicatiile ArcGIS, implementati aplicatii web si puneti in aplicare cele mai bune practici. Solutiile ArcGIS sunt disponibile pentru o serie de industrii, cum ar fi administratia locala si de stat, situatii de urgenta, utilitati, telecomunicatii si aparare.

Cititi mai multe despre solutiile ArcGIS

Securizare

ArcGIS Online este conceput ca un sistem sigur cu acces controlat. Ne-am angajat ca in mod continuu sa aducem imbunatatiri de securizare. Trust.arcgis.com este resursa pentru a obtine informatiile cele mai actualizate si complete privind securizarea, confidentialitatea, precum si informatii de complianta pentru ArcGIS Online. De asemenea, veti gasi actualizari de securizare si alerte, cele mai bune practici, disponibilitatea sistemului si istoricul de stare.

Cititi mai multe despre securizare, confidentialitate si complianta ArcGIS

Instrumente pentru dezvoltatori

Indiferent de experienta dumneavoastra in dezvoltarea de aplicatii, puteti adauga rapid componenta geospatiala in aplicatiile dumneavoastra.
Dezvoltati in API, SDK sau orice alt builder de aplicatii si implementati pe orice dispozitiv.

Incepeti sa creati aplicatii utilizand instrumentele ArcGIS pentru dezvoltatori

Map Overlay