Administrarea ArcGIS

Extindeti utilizarea ArcGIS la toti cei din jur. Este usor sa gestionati oameni si continut si sa permiteti tuturor sa creeze si sa partajeze harti. Cu roluri particularizate, setari de securitate si configuratii flexibile, puteti configura ArcGIS in functie de modul de lucru al organizatiei dumneavoastra.

Gestionati oameni

Adaugarea utilizatorilor este la fel de simpla ca trimiterea unui mesaj e-mail. Puteti crea si defini privilegii pe baza de rol si puteti aloca credite pentru servicii pentru fiecare persoana. Aceste privilegii se aplica indiferent de pe ce dispozitiv, in ce moment si de unde se autentifica persoana respectiva. Iar rolurile particularizate va ofera si mai multa flexibilitate. Puteti crea roluri unice, care sa corespunda in mod specific fluxurilor de lucru ale organizatiei dumneavoastra.

Aflati mai multe despre invitarea utilizatorilor si roluri personalizate

Organizati si partajati continut

Organizati-va continutul in grupuri semnificative pentru activitatea dumneavoastra Evidentiati in galerii continutul promovat al organizatiei dumneavoastra Puteti controla cine are acces. Puteti pastra anumite elemente private, pana cand sunteti gata sa le partajati cu o alta persoana, cu toata organizatia sau cu intreaga lume.

Aflati mai multe despre utilizarea grupurilor

Gestionati licente

Gestionati cu usurinta ArcGIS Pro (parte din ArcGIS Desktop) si produsele aditionale. Alocati-le unui utilizator individual sau mai multor utilizatori dintr-o alocare in grup.

Aflati mai multe despre gestionarea licentelor

Vizualizati starea organizatiei dumneavoastra

Obtineti informatiile necesare pentru a va gestiona abonamentul ArcGIS. Accesati parametri pe baza de activitate, rapoarte in timp real si alte informatii utile.

Aflati mai multe despre vizualizarea starii abonamentului dumneavoastra

Configurati site-ul

Particularizati aspectul site-ului dumneavoastra ArcGIS cu marca si sigla organizatiei dumneavoastra Configurati preferintele pentru regiune, limba si setari de securitate.

Aflati mai multe despre configurarea site-ului dumneavoastra web ArcGIS Online

Verificati sanatatea sistemului

Vizualizati rapid starea sistemului si raportati problemele intalnite.

Vizualizati tabloul de control de stare ArcGIS Online

Asistenta

Esri ofera asistenta tehnica la nivel mondial. Utilizatorii pot vorbi cu o persoana reala atunci cand au nevoie sau pot obtine ajutor auto-asistat folosind o baza de cunostinte extinse si contribuind in forumuri pentru utilizatori.

Aflati mai multe despre asistenta Esri