Analitice

Analiza va permite sa descoperiti si sa comunicati modele semnificative in datele dumneavoastra. De la gasirea celei mai bune locatii pana la formularea de predictii, analiza va ajuta sa va optimizati deciziile.

Intelegereaa si masurarea locurilor

Majoritatea analizelor, indiferent daca sunt spatiale sau nu, incep cu adresarea intrebarilor despre date. Cu cat intelegeti mai bine datele, cu atat puteti afla mai multe. Prin intermediul ArcGIS, puteti chiar sa obtineti si mai multe informatii prin imbunatatirea locatiilor dumneavoastra cu date suplimentare.

Aflati mai multe despre analiza

Determinarea modului in care sunt conectate locurile

Se colecteaza din ce in ce mai multe date, dar cum puteti sa le utilizati? Centralizarea datelor dumneavoastra in locatiile din apropiere va permite sa observati si sa intelegeti in mod clar informatiile.

Aflati mai multe despre analiza

Gasirea celor mai bune locatii

Gasiti toate locatiile care se potrivesc cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Puteti identifica locatii care indeplinesc orice criterii cu ajutorul atributiilor datelor dumneavoastra sau utilizand proprietatile unice ale datelor spatiale, cum ar fi distanta sau relatiile cu alte locuri.

Aflati mai multe despre analiza

Detectarea si cuantificarea modelelor

Analizati datele dumneavoastra pentru a descoperi modele sau pentru a afisa zone de concentratie. Gasiti in datele dumneavoastra fascicule spatiale de valori mari (puncte de interes) si valori mici (puncte lipsite de interes) semnificative din punct de vedere statistic.

Aflati mai multe despre analiza

Geocodificare

Convertiti o adresa sau un alt identificator, precum obiectivele turistice sau numele de companii, pentru a coordona si salva rezultatele in inregistrarile din baza de date. Inversati coordonatele geocodurilor pentru a obtine un nume sau o adresa de loc si geocodificati in loturi mai multe locuri in acelasi timp. Puteti face acest lucru pentru peste 100 de tari din toata lumea.

Aflati mai multe despre geocodificare