Harti gata de utilizat

ArcGIS include un atlas actualizat al lumii cu harti de autor frumoase, care trateaza sute de subiecte. Explorati harti de la Esri si de la mii de organizatii si combinati-le cu propriile date pentru a crea noi harti si aplicatii.

Imagini satelitare

ArcGIS include imagini detaliate ale lumii, care prezinta atat starea curenta a planetei, cat si schimbarile de-a lungul timpului. Aceste straturi va permit sa vizualizati imagini recente la rezolutie mare pentru majoritatea locurilor de pe planeta; imagini de rezolutie mica ale planetei actualizate zilnic; si imagini aproape in timp real pentru partile lumii afectate de evenimente majore, precum dezastrele naturale. Acestea includ straturi inteligente care va permit sa stilizati din nou imaginile pentru a evidentia caracteristici specifice, precum vegetatia sanatoasa.

Vedeti toate hartile cu imagini din atlasul actualizat

Harti de fundal

ArcGIS include o suita de harti fundal care ofera harti de referinta pentru intregul glob si context pentru activitatile dumneavoastra Aceste harti sunt create din cele mai bune date disponibile, provenite de la o comunitate de furnizori de date de autor si sunt prezentate in mai multe stiluri cartografice. Aceste harti sunt construite pentru a scoate in evidenta diferite aspecte ale lumii, de la cele fizice, pana la cele politice. Dumneavoastra puteti alege harta fundal cea mai potrivita pentru scopul hartii sau aplicatiei dumneavoastra.

Vedeti toate hartile fundal din atlasul actualizat

Demografie si mod de viata

ArcGIS include un set cuprinzator de harti demografice si despre modul de viata pentru Statele Unite si pentru peste alte 120 de tari. Acestea includ cele mai recente informatii demografice si despre modul de viata de tip Tapestry Segmentation precum populatia totala, dimensiunea familiei, venitul pe familie si altele. De asemenea, include informatii despre sumele cheltuite de consumatori pe numeroase tipuri de produse. Aceste informatii pot fi accesate ca straturi de harti pregatite pentru utilizare, inclusiv sub forma de ferestre pop-up predefinite, care pot fi restilizate si adaugate la harti si aplicatii.

Vedeti toate hartile cu date demografice si despre stilul de viata din atlasul actualizat

Granite si locuri

Oamenii se definesc adesea in functie de locurile in care traiesc si lucreaza, de la nivel continental pana la nivel de tara, regiune, stat sau cartier. Aceste locuri sunt de obicei definite de granitele lor. ArcGIS include un set de straturi pentru harti care descriu aceste granite la numeroase niveluri geografice, inclusiv de tara, zone administrative, coduri postale si altele. Puteti utiliza aceste granite si puteti plasa straturi pentru contexte geografice simple sau pentru a aduna propriile date cu scopul de a le vizualiza pe o harta.

Vedeti toate hartile cu granite si locuri din atlasul actualizat

Peisaj

Colectia de harti si straturi cu peisaje disponibile prin intermediul ArcGIS acopera o gama larga de subiecte legate de mediile noastre naturale si de cele realizate de om, inclusiv agricultura, natura salbatica, elevatia, hidrologia si clima. Analiza peisajelor sprijina o mare parte din planificarea utilizarii terenului si modul in care gestionam resursele naturale si relatia cu mediul. Ca parte din aceasta colectie, Esri a asamblat cele mai bune date disponibile din numeroase surse publice si a furnizat continutul intr-o colectie usor de utilizat de straturi, care poate fi utilizata pentru a lua decizii mai bine informate.

Vedeti toate hartile cu peisaje din atlasul actualizat

Oceane

Peste 70% din Pamant este acoperit cu apa si oceanele constituie mai mult de 96% din apa planetei. Aceasta colectie de harti si straturi tematice furnizeaza informatii utile, ca de exemplu, adancimea apei, granitele de jurisdictie si traficul maritim, pentru a sustine intelegerea, analiza si eforturile de planificare maritima geografica asociate. Unele dintre aceste harti si straturi tematice sunt dinamice in timp, ca de exemplu, Temperatura zilnica la suprafata marii, care este actualizata zilnic cu modificarile de temperatura.

Vizualizare toate hartile oceanelor din atlasul actualizat

Observatii terestre

ArcGIS Online include o colectie bogata de harti si straturi tematice de observatii terestre care descriu atat conditiile curente de pe planeta noastra, de la cutremure si incendii pana la conditii meteo dificile si uragane, cat si schimbarile de-a lungul timpului. Este, de asemenea, inclus un set de straturi de informare in timp real cu date actualizate frecvent din diferite surse si date stiintifice care prezinta informatiile de pe planeta, cum ar fi umiditatea solului si stratul de zapada de-a lungul mai multor ani.

Vizualizare toate hartile cu observatii terestre din atlasul actualizat

See all Living Atlas Community Maps Maps

Harti comunitate

Puteti contribui la cateva harti prin intermediul programului nostru de harti comunitare pentru ca acestea sa fie mai utile organizatiei dumneavoastra si celorlalti. Mii de utilizatori ArcGIS au imbunatatit acoperirea si calitatea hartilor noastre prin furnizarea de acces la propriile date si imagini. Alaturati-va listei din ce in ce mai cuprinzatoare de organizatii care contribuie cu propriul continut la un atlas actualizat al lumii ce contine harti si informatii geografice online.

Vedeti toate hartile comunitare din atlasul actualizat

Transport

ArcGIS include o serie de harti si straturi care descriu sistemele pe care oamenii le utilizeaza pentru a se deplasa intre diferite locatii. Aceasta include o serie de harti globale, nationale si locale cu diferite subiecte, de la proiecte de infrastructura pana la zone de odihna. Unele dintre aceste straturi sunt dinamice, cum ar fi harta cu traficul global, care este actualizata la fiecare cateva minute cu date privind incidentele rutiere si traficul congestionat.

Vedeti toate hartile cu transporturi din atlasul actualizat

Sisteme urbane

Peste jumatate din populatia lumii locuieste in prezent in orase, iar acest procentaj este in crestere. Aceasta urbanizare are un impact profund asupra vietilor noastre si prezinta provocari unice in ceea ce priveste gestionarea sistemelor urbane. Aceasta colectie de harti si straturi furnizeaza informatii utile, cum ar fi spatiile deschise, accesul la autostrazi si poluarea fonica, pentru a ajuta cetatenii sa implementeze solutii inovatoare pentru problemele complexe cu care se confrunta. Sunt incluse straturi standard care pot fi utilizate pentru a compara orase diferite si peisaje urbane detaliate care pot fi folosite pentru vizualizare si analiza.

Vedeti toate hartile cu sisteme urbane din atlasul actualizat

Harti istorice

ArcGIS include un set cuprinzator de harti istorice care ilustreaza lumea in modul in care exista cu zeci si chiar sute de ani in urma. Aceste harti descriu aspectele politice, culturale si fizice ale lumii noastre, oferindu-ne o imagine a trecutului si o cunoastere mai buna a modului in care lumea noastra a evoluat de-a lungul timpului. Aceasta colectie include harti de tip raster scanate prezentate sub forma de straturi statice cu harti si straturi dinamice cu imagini, care pot fi vizualizate individual ca harta de fundal sau pot fi afisate cu o harta curenta de fundal pentru efectuarea de comparatii.

Vedeti toate hartile istorice din atlasul actualizat

Map Overlay