-

Ce este nou in ArcGIS Online

Explorati noile capabiliati din ArcGIS Online si anume: mai multa flexibilitate pentru a stiliza obiectele spatiale de tip punct, specificarea de parametri noi de cautare si noi capabilitati de configurare a aplicatiilor web.

Extrageti informatii din datele dumneavoastra

Extrageti informatii din datele dumneavoastra

Daca harta dumneavoastra contine un layer cu un numar mare de puncte, configurarea cluster-ului de puncte simplifica vizualizarea informatiilor din datele dumneavoastra. Cand activati cluster-ul, obiectele spatiale de tip punct din Map Viewer care se afla foarte aproape unele fata de celelalte se grupeaza intr-un singur simbol.

Imbunatatiti functionalitatile de cautare

Utilizati locatiile de afisare, pentru a crea o noua vizualizare a serviciului Esri World Geocoding, care simplifica rezultatele cautarii pentru locatiile din cadrul unei zone de interes. Locatiile de afisare definesc parametrii de cautare bazati pe tipuri de locatii, cum ar fi adrese, coduri postale sau locatii de interes.

Imbunatatiti functionalitatile de cautare

Navigati in Map Journal cu ajutorul tastaturii

Pentru a imbunatati operabilitatea si pentru a respecta Ghidul de accesibilitate a continutului web (WCAG) 2.0, a fost adaugat, in Map Journal (Story Map Esri), un tip de navigare imbunatatit, prin tastatura. Utilizati tastele pentru a naviga prin sectiunile unui Story Map si in jurul tuturor elementelor interactive, cum ar fi in jurul butoanelor si link-urilor, din cadrul Map Journal.

Stilizati layerele de tip Point Cloud din cadrul Scene Viewer

Stilizati layerele de tip Point Cloud din cadrul Scene Viewer

Layerele care contin scene de tip point cloud sunt excelente pentru consumul rapid si pentru afisarea unor cantitati mari de date 3D in Scene Viewer. De la inceput, aceste straturi au fost configurate in ArcGIS Pro si publicate in ArcGIS Online. Odata cu aceasta ultima versiune, layerele care contin nori de puncte pot fi stilizate direct in Scene Viewer folosind Smart Mapping.

Aceasta imagine prezinta un layer point cloud intr-o scena in care este prezentata elevatia.

Datele provin de la Merrick & Company.

Activati/Dezactivati perioada de raportare in Crowdsource Reporter

Crowdsource Reporter, un template de aplicatie configurabil, de colectare a unei varietati de probleme sau observatii in cadrul unei singure aplicatii, include acum un buton radio, pentru deschiderea si inchiderea perioadei de raportare, in care utilizatorii pot trimite noi rapoarte, comentarii si voturi. Acest lucru permite ca datele sa poata fi vizualizate chiar si dupa inchiderea perioadei de raportare.

Activati/Dezactivati perioada de raportare in Crowdsource Reporter

Urmariti care va sunt rolurile si privilegiile

Afisati rapid si convenabil rolul si privilegiile care va sunt atribuite in profilul dumneavoastra. Noul pop-up va ofera, de asemenea, si o descriere a capabilitatilor rolului pe care il detineti in cadrul organizatiei.

Lista completa a noilor capabilitati

Acestea sunt o parte din functionalitatile care au fost adaugate in ArcGIS Online, odata cu lansarea acestei noi versiuni. Vizitati ArcGIS Blog si ArcGIS Online Help pentru lista completa.