Poti lucra usor cu diferite formate de date

Aducati date spatiale din diferite surse in mediul de lucru ArcGIS pentru vizualizare, analiza si cartografie. Fie ca esti un provider de date, o companie care realizeaza conversia datelor sau un consultant de integrare, utilizeaza ArcGIS Data Interoperability pentru a migra datele intr-un format usor de utilizat si partajat.

Vizualizeaza lista completa a formatelor →


Fara cunostinte de programare

ArcGIS Data Interoperability ofera un mediu de lucru ce permite citirea, transformarea si scrierea in sute de formate de date GIS si business, ce pot proveni din fisiere, baze de date si de pe web, fara a fi necesare cunostinte de programare. Mediul de lucru consta intr-o interfata ce permite crearea de diagrame pentru conectarea la datele sursa si realizarea transformarilor.

Extragere, Transformare si Incarcare

ArcGIS Data Interoperability integreaza o serie de transformeri pentru citirea diferitelor formate si migrarea acestora, care permit crearea de instrumente de extragere, transformare si incarcare (ETL) pentru validarea datelor, migrarea si partajarea acestora.

Suport pentru Standarde Deschise

ArcGIS Data Interoperability suporta o gama variata de formate proprietare si protocoale, precum si formate standardizate ca OGC, ISO si alte consortii de standardizare GIS. Formatele standard GML si WFS sunt activate folosind extensia, fara licentiere necesara.

Partajeaza-ti munca

Utilizand extensia Data Interoperability pentru ArcGIS for Server poti partaja modele in propria retea sau pe web, indiferent de sursa datelor. Daca esti dezvoltator, poti utiliza extensia Data Interoperability si in ArcGIS Engine.


Caracteristici

  • Transformarea datelor on the fly
  • Lucrul cu standarde din industrie precum CSV, CAD, JSON, XML si RSS
  • Valorificarea formatelor OGC precum GML si CityGML, WFS si KML/KMZ
  • Conversia intre formate utilizand instrumentele pentru import/export rapid
  • Crearea, documentarea, rularea si partajarea de instrumente interoperabile in cadrul ArcGIS
  • Aducerea in ArcGIS a datelor CAD BIM create in formatul de export Revit RVZ

Partajeaza-ti munca pe Web

Foloseste ArcGIS Data Interoperability for Server pentru a partaja hartile si instrumentele de extractie, transformare si incarcare (ETL) create in ArcGIS Data Interoperability, si a le utiliza in aplicatii enterprise pentru a imbunatati productivitatea si a creste capacitatea de analiza a datelor din cadrul organizatiei.

Extensia ArcGIS Data Interoperability for Server este disponibila pe Windows doar pentru ArcGIS Enterprise Advanced si ArcGIS Enterprise Standard.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →