ArcGIS for Maritime: Bathymetry

Extensie ArcGIS Desktop

Valorifica datele tale batimetrice

Obtine o imagine cuprinzatoare a datelor despre batimetrie. Stocheaza-le o data, foloseste-le de mai multe ori.


Make Your Data GIS-Enabled

Beneficiaza de puterea GIS-ului asupra datelor tale

Foloseste datele de batimetrie pentru o mai buna luare a deciziilor si pentru rezolvarea problemelor in domeniul energie offshore, securitatii portuare, servicii hidrografice, operatiuni de dragare, analize stiintifice si multe alte aspect. ArcGIS for Maritime: Bathymetry completeaza ArcGIS for Maritime: Charting pentru un flux de lucru liniar si fara probleme.


Manage and Reuse Your Bathymetric Data

Gestioneaza si reutilizeaza datele tale batimetrice

Gestioneaza si combina cu usurinta cantitati massive de date raster, puncte batimetrice si metadate intr-un mediu GIS. Solutia ofera instrumente de analiza spatiala care iti permit sa realizezi adevarata valoare a datelor batimetrice, analizandu-le intr-un context geografic.


Work with Metadata More Easily

Foloseste metadatele mult mai usor

In loc sa lucrezi cu seturi de date care nu contin informatii cristice, cum ar fi sistem de coordinate sau senzorii utilizati, vei avea o structura trasabila, compatibila cu S-102, pe care o poti utiliza pentru descoperirea si analiza datelor. Adauga metadatele dorite in functie de cerinte, de la senzorul utilizat pana la culoarea barcii.


Reduce the Cost of Data Storage

Redu costul stocarii datelor

Gestionarea datelor nu inseamna crearea unei alte copii intr-o locatie centralitata. ArcGIS for Maritime: Bathymetry perite inregistrarea seturilor de date din locatia lor curenta si administrarea lor indiferent de locatia unde sunt stocate, fie ca sunt local pe calculator sau de la distanta pe anumite servere.

Obtine informatii tehnice aprofundate, precum si un tur rapid.

Afla mai multe →